. Според просеките в гората, които се виждат от Google Maps излиза до кукленският манастир. Дано някой от момчетата да може да ти помогне повече.
 . Според просеките в гората, които се виждат от Google Maps излиза до кукленският манастир. Дано някой от момчетата да може да ти помогне повече. .
.

А за друг маршрут може от старата х.Руен през римския мост да се спуснеш, но трябва да знаеш пътеката защото когато има листа в началото е доста обрасла.
 А за друг маршрут може от старата х.Руен през римския мост да се спуснеш, но трябва да знаеш пътеката защото когато има листа в началото е доста обрасла.

Идеята ми бе по-скоро откъде да се кача, за да карам минимум по асвалт.
 Идеята ми бе по-скоро откъде да се кача, за да карам минимум по асвалт. 
disbelief написа::liplick: Идеята ми бе по-скоро откъде да се кача, за да карам минимум по асвалт.
Все още съм на етап повишаване на издържливостта. По-нататък ще трупам техника при спускане.
За утре мисля да покарам, така че ако има някой желаещ, нека пише

От вас научих за крем-карамела и 2 пъти съм го ял. Просто ми омръзна да се качвам от там
 От вас научих за крем-карамела и 2 пъти съм го ял. Просто ми омръзна да се качвам от там  

disbelief написа:Тази кал до утре дали няма да позасъхне?

t.kyosev написа: .... но така и не стигна лятото да ги разучим
 Като те чете човек ще каже че аха-аха и ще те срещне в полите на Родопите.
 Като те чете човек ще каже че аха-аха и ще те срещне в полите на Родопите.
 . А иначе всичко ме е засърбяло вече. Така и така, ако всичко върви добре, догодина ще се пише само дипломна работа. Та започвам да умувам за ваарианти да я пиша в някоя фирма в България пък само да си летя до тук за колоквиумите и защитата.
. А иначе всичко ме е засърбяло вече. Така и така, ако всичко върви добре, догодина ще се пише само дипломна работа. Та започвам да умувам за ваарианти да я пиша в някоя фирма в България пък само да си летя до тук за колоквиумите и защитата.

traveler написа:Аз съм за айляшкия вариант,поне доката влезна във форма
Има ли вече някаква организация?

did написа:хей, може ли двамката да си пишете по-спокойно, а? :be
er:
Пловдивчани отдавна знаят къде, как и от кого да се информират за предстоящите карания.

Месец-месец и нещо съм командировка във вашия хубав град, а в събота ще докарам и колелото тук, но за съжаление само след работа ще имам възможност да карам.
 Месец-месец и нещо съм командировка във вашия хубав град, а в събота ще докарам и колелото тук, но за съжаление само след работа ще имам възможност да карам.

Kpoko написа:А гостите на града къде могат да получат такава информацияМесец-месец и нещо съм командировка във вашия хубав град, а в събота ще докарам и колелото тук, но за съжаление само след работа ще имам възможност да карам.
 ... и може да правиш компания на moz. За леки карания из града - тепета и гребна база.
  ... и може да правиш компания на moz. За леки карания из града - тепета и гребна база.
did написа:хей, може ли двамката да си пишете по-спокойно, а?
Пловдивчани отдавна знаят къде, как и от кого да се информират за предстоящите карания.
 Да ми покажете малко пътеки (че като не карам с одбора да разпускам със вас)
 Да ми покажете малко пътеки (че като не карам с одбора да разпускам със вас) 

)
 )

Falcor написа:И във връзка с горенаписаното предлагам незабавно да се възстанови традиционното вторнично каране!

Kpoko написа:Falcor написа:И във връзка с горенаписаното предлагам незабавно да се възстанови традиционното вторнично каране!
С риск да се натрапя, но има ли някакво развитие по този въпрос

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта