Бре - голяма говорилня се отворила!
Ще опитам да внеса някакъв ред, като отговарям по памет...
1. Кой каза, че
С.К.А. е на БГ? Да, ние знаем какво е (
Сидере,
куче!
Анатема!), но на GB също изглежда добре, примерно
Cannabis
Kills
Athletes ...

2. MTB club, защото сме клуб, а този шрифт го нямам на БГ, пък ме кефи.
3. Поръчката на джърсита с наша визия не е като да си поръчаш салам на килограм... Прави се матрица, която е скъпата в случая (поне така предполагам). Не се принтят на принтер за текстил, не е и стикер.
4. Радо, ако цената за бройка пада така драстично, разумно е да поръчаме повече. Въпросът е по колко от различните размери ще искаме и какви ще са условията около това...
5. Относно визията (дизайна) на логото и джърсито, мненията може да са хиляди! Затова предлагам всеки, който иска нещо различно, ДА ГО НАПРАВИ! Ето, inzagi се е хванал, визуализирал. На мен лично не ми допада горния шрифт - твърде различен е от "небрежността" на идеята за С.К.А.
6. И като казах идея, нека хронологично уточним:
- някакъв малоумник маца с черен спрей всяка по-голяма скала по пътя до Мусала.
- други двама крещат като идиоти написаното...
- крещенето се подема от останалите и става нарицателно за идиотия.
- няколко дни по-късно, Иван ,без да иска, пали искрата за клуб
- Великов само това чака и бързо стяга абревиатурата
С.К.А., както и логото (с Патрона).
- идеята се разраства и идиотите се намножават...
И за да не стават развалени телефони, да припомним УСТАВА:
viewtopic.php?f=5&t=74108Предполагам сте съгласни, че С.К.А. е Flat organization, т.е. няма "кой е по-по-най"!!! Всеки, който се чувства достатъчно ОТГОВОРЕН , за да се нарече ИДИОТ, е добре дошъл!
Наех се да напиша всичко това, защото както се казва в онзи виц за груповия секс на тъмно - "Дайте да се организираме - пет пъти духам, три пъти ме е*ат! Дайте да се организираме!"
Ще опитам да направя още варианти и ще ги пусна по-късно.