Baldegar написа:Няма проблем, гледам че БДЖ има спирка в Долно Камарци
 Качването беше по сянка и не се усети жегата, само тия бяло-лилави мушички бяха досадни, нооо симпатични.
  Качването беше по сянка и не се усети жегата, само тия бяло-лилави мушички бяха досадни, нооо симпатични.   Хубава група се събрахме, благодаря за компанията.
  Хубава група се събрахме, благодаря за компанията.   

))
))
 Прекарали сте един ден по-близо до космоса, като гледам Звездец. След две седмици, ако пак се заформи нещо няма да се включвам в последния момент. Любо, то грешката е моя че не ти звъннах а писах смс-и. На такива мероприятия човек няма да кара с хендсфри
 Прекарали сте един ден по-близо до космоса, като гледам Звездец. След две седмици, ако пак се заформи нещо няма да се включвам в последния момент. Любо, то грешката е моя че не ти звъннах а писах смс-и. На такива мероприятия човек няма да кара с хендсфри 

Нагоре- приятно изкачване по сенчеста пътека, само мушиците бяха малко в повече. Спускането и то не лошо с изобилие на къпини.
  Нагоре- приятно изкачване по сенчеста пътека, само мушиците бяха малко в повече. Спускането и то не лошо с изобилие на къпини.   И накрая както си му е реда имаше и кръчма със студена бира и разни вкусни неща за хапване.
 И накрая както си му е реда имаше и кръчма със студена бира и разни вкусни неща за хапване.   Следващия път надявам се по-дълъг маршрут.
 Следващия път надявам се по-дълъг маршрут.

. Забелязват се още няколко призрака, които гравитират около него
 . Забелязват се още няколко призрака, които гравитират около него   

MusicShaker написа:Аз за събота съм аут, но давай да мислим нещо за неделя, че ми пари под краката
Л.

Спускането леко скучно... май и тримата очаквахме повече.
 Спускането леко скучно... май и тримата очаквахме повече. 
 DSC00019.jpg
 DSC00019.jpg DSC00018.jpg
 DSC00018.jpg DSC00016.jpg
 DSC00016.jpg
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта