bdz43r написа:Глупости.Dravceto написа:за тъпите перничани ще направят гара на влака
Ама от "един вестник" няма какво друго да се очаква.
Dravceto написа:Доколкото знам имаше протести също така даваха и по телевизията...
gofren написа:дойдох си минах рпез западен, още е заснежено и наводнено, и се кара с не повече от 17-20км/ч щото иначе всичко ми отива в лицето. освен това се лъзга много
kojota написа:Незнам - и аз ходя в парка и гледам,че някакво молче заформят срещу ОМВ-то , което е кофти - но няма от къде да намерим инфо за апетитите на идиотските Български инвеститори !
did написа:kojota написа:Незнам - и аз ходя в парка и гледам,че някакво молче заформят срещу ОМВ-то , което е кофти - но няма от къде да намерим инфо за апетитите на идиотските Български инвеститори !
http://capital.bg/showblog.php?storyid=689201
ако разберете кои ще са тези инвеститори, сега е момента ЛЕГАЛНО да си издейсвтате някой да ви направи и поддържа истински байк-парк там!
georgi_kirilov написа:did написа:kojota написа:Незнам - и аз ходя в парка и гледам,че някакво молче заформят срещу ОМВ-то , което е кофти - но няма от къде да намерим инфо за апетитите на идиотските Български инвеститори !
http://capital.bg/showblog.php?storyid=689201
ако разберете кои ще са тези инвеститори, сега е момента ЛЕГАЛНО да си издейсвтате някой да ви направи и поддържа истински байк-парк там!
Имаш право!Но ако има такъв байк парк колко ще се навъдят не е истина иначе ще е супер
Проблема на София-ленд според мен се крие в желанието на собствениците да променят статута на земята в парка с цел изграждане на жилищен комплекс на по-късен етап. Инвеститорите са знаели, че атракциона няма да им върне инвестицията в нашите условия, но са го изградили с тайната мисия да придобият собствеността върху земята.
Не бива да се допуска концесиониране на Западен парк именно поради факта, че такъв атракцион не е нужен и е нерентабилен. Защо общината не вземе да обърне внимание на загробените паркове, които са няколко в Столицата, да вземе пример как Бургас и Варна поддържат техните градски паркове и да се получи нещо положително като резултат.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта