downhill_bikes написа:Ехооо кажете последно каде и в колко..
Backo_ZX5 написа:За утре се гласим за леко каране до Трявна. Ако има желаещи да заповядат. Мястото на срещата е известно
За часа на тръгване ще пиша малко по-късно...
Маршрута най-вероятно ще е: Габрово - Градище - Борики - Източник - Римски път - Боженци - Трявна.
За връщане ще решим по път.
Popa написа:Аз имам предложение към всички Габровци, които този уикенд им се ходи до вр. Ботев:
Да се съберем всички заедно и да се качим , хем групата ще бъде по- разнородна и ще бъде по- весело, хем повече хора- повече възможности , един има кола , друг разбира от колелета , трети има пакет за първа помощ, всичко се случва по- пътя.Който няма възможност да дойде за целия преход , може някаква комбинация до някъде или да се срещнем по- пътя и т. н. Мисля си че е крайно време хората от Габрово , обичащи и каращи в планината да превъзмогнат предрасъдъци и простотия и да се ...Обединят
.
Айде сега някой да си сложи ръка на сърцето и да каже че не съм прав.
![]()
![]()
lupi написа:Аз съм с вас ,тази година не съм ходил на река сега започвам да ходя,за следващият път предлага да тръгнем рано сутрин до Мазалад и после надолу към Лагът и като стигнем Валевци да направим едно яко къпане на писаният вир .
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта