Сергей благодаря за поканата, но ние така или иначе щяхме да се домъкнем
  Сергей благодаря за поканата, но ние така или иначе щяхме да се домъкнем 

mrdaka написа:Датата е 21ви май, а часът 16:30 ... може да дойда на самоход от София

Разбирай като айляшко каране, ама не толкова припряно
  Разбирай като айляшко каране, ама не толкова припряно  

t.kyosev написа:Здравейте, идеята ми е да направя тема подобна на тази за бързите карания около София. Тъй като работя до 18 часа най-вероятно тези карания ще са свързани и с каране на светлини. Това обяснява и заглавието на темата.
 ) с една специално композирана песничка:
 ) с една специално композирана песничка:

За съжаление, при мен проблеми изкачат по всяко време и без предупреждение, та не мога да гарантирам от сега на 100%, че ще дойда. Иначе ми се кара зверски. Поне за момента, след 18:00 мога да бъда на всяка точка в Пловдив. За всеки случай - няма ли ме до 10-15 минути - не ме чакайте.
  За съжаление, при мен проблеми изкачат по всяко време и без предупреждение, та не мога да гарантирам от сега на 100%, че ще дойда. Иначе ми се кара зверски. Поне за момента, след 18:00 мога да бъда на всяка точка в Пловдив. За всеки случай - няма ли ме до 10-15 минути - не ме чакайте.

..някой от вас сеща ли се,че ми е излязло от акъла
  ..някой от вас сеща ли се,че ми е излязло от акъла  

Благо написа:И аз ще се включа от центъра на Марково , само кажете в колко ще сте там. Не че за друго но не се сещам къде е това кръстовище.

Викам си къде ли да ида????? Мисля да заложа на марковска класика. Да тръгна, да тръгна.....кога да тръгна???? Ми 17.30 от кръстовището на Южен и Коматевско. Аре!
   Викам си къде ли да ида????? Мисля да заложа на марковска класика. Да тръгна, да тръгна.....кога да тръгна???? Ми 17.30 от кръстовището на Южен и Коматевско. Аре!

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта