sensation_blue написа:Много ми се идваше на въпросния маршрут, но... не знам щях ли да се справя.
botroid написа:Ако тръгнеш с групата и по пътя усетиш, че няма да се справиш, това не е никакъв проблем. Просто казваш на другите "до тук съм" и те си продължават по пътя, а ти лягаш, почиваш, квото искаш правиш и след това се връщаш обратно. Никой не те задължава да минеш целия маршрут.
did написа:botroid написа:Ако тръгнеш с групата и по пътя усетиш, че няма да се справиш, това не е никакъв проблем. Просто казваш на другите "до тук съм" и те си продължават по пътя, а ти лягаш, почиваш, квото искаш правиш и след това се връщаш обратно. Никой не те задължава да минеш целия маршрут.
Нищо лично, но ако ще организирате групови карания, така не се прави.
botroid написа:did написа:botroid написа:Ако тръгнеш с групата и по пътя усетиш, че няма да се справиш, това не е никакъв проблем. Просто казваш на другите "до тук съм" и те си продължават по пътя, а ти лягаш, почиваш, квото искаш правиш и след това се връщаш обратно. Никой не те задължава да минеш целия маршрут.
Нищо лично, но ако ще организирате групови карания, така не се прави.
А как се прави, носите на гръб този дето е останал без сили или го карате на теглич, само и само за да завърши докрай маршрута? Би ли споделил пловдивския опит в такива неща? Аз не се занимавам с организиране на групови карания, понеже съм начинаещ и карам отскоро. Заради това се радвам, ако получа ценни напътствия и полезни съвети за планинското колоездене.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта