После мероприятието продължи с изкачване до с. Зелено Дърво и посещение на (какво си помислихте) къщичката на Веско Денизов. Запалихме каминката. Опекохме наденичките и нали се сещате ... БИРА. После спускане по локумите и пак пред магазина.
 Фурнигов направи снимки а пък аз
 Фурнигов направи снимки а пък аз  забравих да заредя батерията на камерата
 забравих да заредя батерията на камерата   ,но на снимките добре се вижда какви ла*на изринахме дори и коза имаше обезкостена и изхвърлена.
 ,но на снимките добре се вижда какви ла*на изринахме дори и коза имаше обезкостена и изхвърлена.   

Някой от членовете почистиха екопътеката от Сечен Камък (това според мен е работа на хората които са я направили) ,но така или иначе се е свършила работа.

За следващия петък сбирката пак на същото място в седем вечерта.
Ще има дебати за следващи почисвания на пътеки и евентуален проект за трасе за XC под партийната школа.

Последни уточнения за Тасос.
  Последни уточнения за Тасос.

и както се сещате обърнахме и решихме през Червена локва, после до Манастира, после към асвалта (Шипка - Еловица) и после нали се сещате качихме Шипка. Без много да се бавим поехме към Бузлуджа.Страхотна студ
 и както се сещате обърнахме и решихме през Червена локва, после до Манастира, после към асвалта (Шипка - Еловица) и после нали се сещате качихме Шипка. Без много да се бавим поехме към Бузлуджа.Страхотна студ   
   -1 показа Garmin-чето.  Спуснахме се към Потока обаче от къде направо по един сипей
 -1 показа Garmin-чето.  Спуснахме се към Потока обаче от къде направо по един сипей   

не можахме да го видим. Светьо опущи формулата ама даже и не разбра.
 не можахме да го видим. Светьо опущи формулата ама даже и не разбра.  Други предпочетоха пък чистата пътечка за Боженци и караха цял ден там
Други предпочетоха пък чистата пътечка за Боженци и караха цял ден там 
 Как се разсмях на ранина...
 Как се разсмях на ранина...    Какви потресаващи факти, за тотална липса на комуникация между вело ентусиастите! Няма кой да ти завърти една шайба, да ти каже че мероприятието се отлага поради кофти време... или пък ти да я завъртиш. Все си мислех, че аз съм най-зле с телефоните, ама имало и по-зле
 Какви потресаващи факти, за тотална липса на комуникация между вело ентусиастите! Няма кой да ти завърти една шайба, да ти каже че мероприятието се отлага поради кофти време... или пък ти да я завъртиш. Все си мислех, че аз съм най-зле с телефоните, ама имало и по-зле