Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Мнениеот nicky bike » Нед Мар 29, 2009 8:58 pm

Първото мероприятие на клуба мина с почистване на дерето под с. Стомонеците. Извадихме може би две газки боклук.
После мероприятието продължи с изкачване до с. Зелено Дърво и посещение на (какво си помислихте) къщичката на Веско Денизов. Запалихме каминката. Опекохме наденичките и нали се сещате ... БИРА. После спускане по локумите и пак пред магазина. :beer: Фурнигов направи снимки а пък аз :blush: забравих да заредя батерията на камерата :banghead: ,но на снимките добре се вижда какви ла*на изринахме дори и коза имаше обезкостена и изхвърлена. :crazy:
Някой от членовете почистиха екопътеката от Сечен Камък (това според мен е работа на хората които са я направили) ,но така или иначе се е свършила работа. :beer:

За следващия петък сбирката пак на същото място в седем вечерта.
Ще има дебати за следващи почисвания на пътеки и евентуален проект за трасе за XC под партийната школа.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот cholla » Пон Мар 30, 2009 1:51 am

Евала ей!! :beer: :beer:
Трасето под партийната може да бъде заменено с хълма над центъра района около старата лятна ски писта... навремето с бай Пешо бяхме тръгнали да правим подобни неща, пробвахме и на 2те места това около ски пистата е много по добро - по-широко е и като цяло позволява по-голямо разнообразие за трасето... няма много хора да се пречкат и изобщо върха е. Каквото и да направите все на добро е.. Ай със здраве и с пожелание за още повече доброволци :agree:
cholla

Мнениеот EmZo » Пон Мар 30, 2009 10:05 am

Хвала на такъви велосипедисти! :bowdown: :beer: Продължавайте все така с добрата работа и каране!

nicky bike Поздравления за снимката, за тази седмица! :beer:
Аватар
EmZo

Мнениеот 4getcredo » Пон Мар 30, 2009 11:02 am

nicky bike написа:Първото мероприятие на клуба ...

:bowdown: :clap:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот sensation_blue » Пон Мар 30, 2009 3:36 pm

Браво! Аз се успах естествено... :dunno:
Искам да Ви питам, случайно да знаете къде мога да намеря карта/и на Габровския Балкан, но нещо по-подробно, като тези, които висят по табелите на еко-пътеките, но за целия район? За предпочитане онлайн версии...
Аватар
sensation_blue

Рейтинг: 1794

Мнениеот nicky bike » Пон Мар 30, 2009 5:21 pm

В магазина имаме такива карти.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот SStoeV » Пон Мар 30, 2009 7:18 pm

Хубаво мероприятие,хубави хора и топъл ден беше супер комбинацията вчера.Занапред дано се организират още много такива инициативи за чистене.И да имаме все повече снимки на седмицата. :popcorn: :beer: :beer:
Аватар
SStoeV

Мнениеот kosiani » Вто Мар 31, 2009 6:58 am

SStoeV написа:Хубаво мероприятие,хубави хора и топъл ден беше супер комбинацията вчера.Занапред дано се организират още много такива инициативи за чистене.И да имаме все повече снимки на седмицата. :popcorn: :beer: :beer:

Това за "топлия" ден ще да е било от виното :beer:
Аватар
kosiani

Рейтинг: 1347

Re: Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово

Мнениеот nicky bike » Сря Апр 08, 2009 12:38 am

Както вече стана традиция на същото място и по същото време. :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот nicky bike » Чет Апр 16, 2009 12:06 pm

nicky bike написа:Както вече стана традиция на същото място и по същото време. :beer:

:D Последни уточнения за Тасос.
Аватар
nicky bike

Мнениеот SStoeV » Сря Апр 22, 2009 4:16 pm

Тази седмица сбирката отново ще бъде в петък от 19:00ч. на същото място.Желателно е всички участници за състезанието на о-в Тасос да присъстват на сбирката.
Поздравявам всички участници в пролетното почистване на община Габрово,получихме Изображение
Аватар
SStoeV

Мнениеот ICEonFIRE » Сря Апр 22, 2009 8:01 pm

Пичове от Габрово,ходете в Боженци там над Боженци в гората има страхотни места за карания,там леля ми има Вила и ние ходиме 1-2 пъти годишно,естествено минаваме през един от любимите ми градове-Габрово,та мисълта ми е,че ако познавате района може да отидете,жалко,че аз нямам възможността да си нося колелото там,ако някой се чуди за коя гора говоря става въпрос на входа на Боженци отивате към центъра и точно преди да стъпите в центъра има един път стръмен вляво нагоре,тръгвате по него на първата пряка е нашата вила къщата вдясно,обаче вие продължавате нагоре и по този път трябва да стигнете гората.И все пак ако не познавате района не рискувайте! :beer:
"If you are going through hell, keep going"-Winston Churchill
"Dancing: the vertical expression of a horizontal desire"-George Bernard Shaw
"Having sex is like playing bridge. If you don't have a good partner, you'd better have a good hand"-Woody Allen
Аватар
ICEonFIRE

Рейтинг: 1111

Мнениеот vitorino » Сря Апр 22, 2009 10:42 pm

Браво Исполини и честито колелце ;) http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=350292
vitorino

Рейтинг: 1372

Мнениеот nicky bike » Пет Апр 24, 2009 9:13 pm

На сбирката се уточнихме за Тасос. Седмина тръгват в петък, а останалите тръгваме петък късно вечерта, за да има агитка на участниците :clap: за шосето. ;)
За тази неделя се разбрахме в 7.30 пред магазина. Маршута ще е Потока - Бедеците (казанлъжкия Даун Хил) :D към Енина и прибиране през Българка и Може и през Радевци :D или през Бузлуджа. Който реши да си носи храна за през деня и КАСКА (задължително) :smash:
Аватар
nicky bike

Мнениеот botroid » Пет Апр 24, 2009 9:47 pm

nicky bike написа:Който реши да си носи храна за през деня и КАСКА (задължително)

Благодаря за ценните съвети и напътствия, без които нямаше да зная какво да си нося :)
Ко питаш мен и носенето на ляп тряя да е задължително за такива карания, щото от собствен опит знаеш как се получават кризите ;)
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот cholla » Съб Апр 25, 2009 5:32 am

Сирене с 2 домата и глава лук най-доброто меню ко ш'а кажеш, а?
За хляба- ма изобщо не ти трябва, вземи повечко бирена каша - дава криле... ей Ботройд нема стане колоездач от тебе все си с крива капла да е... :beer: :beer: :beer:
На колко бирки се става член в "ИСПОЛИН"?
cholla

Мнениеот mladen » Съб Апр 25, 2009 10:05 am

Колко километра се събират и колко часа трае един такъв преход ?
mladen

Рейтинг: 1365

Мнениеот botroid » Съб Апр 25, 2009 4:36 pm

mladen написа:Колко километра се събират и колко часа трае един такъв преход ?

Около 100 км. може и повече, зависи отде ще се мине на връщане. А времетраенето зависи от темпото, от няколко часа до един ден. Колкото си го направиш ;)

Който реши да си носи протектори, че после да не се гледаме сърдито, хахах. От казанлъшкия даунхил бързо омекват коленете :)
Аватар
botroid

Мнениеот botzi » Пон Апр 27, 2009 4:06 pm

Карахте ли в неделя до Енина ? Че аз бях малко възпрепятстван и не можех да дойда :dontknow:, а то и времето не беше много стока .........
botzi

Рейтинг: 1150

Мнениеот nikoi » Пон Апр 27, 2009 5:35 pm

В 7:30h. бях там, чаках ли чаках..., ама никой не се появи!!! :nono:
..."сериозни" излязоха хората! :peace:
Изображение Изображение Изображение
Аватар
nikoi

Рейтинг: 1510

Мнениеот nicky bike » Пон Апр 27, 2009 9:57 pm

nikoi написа:В 7:30h. бях там, чаках ли чаках..., ама никой не се появи!!! :nono:
..."сериозни" излязоха хората! :peace:

:D Пешо Съжелявам! Аз станах в седем и като погледнах от прозореца Колата не се виждаше от мъгла. Така реших ,че ще съм единствен... и за това пак легнах. :D

В 9.30 се обадих на тоя ония и така се събрахме в 10.30 в магазина Веско, Анита, Стилиян DJ, Светльо и Аз. Ичо мина ама замина да кара тайно. :smash: Беше поизсъхнало. :D поехме към Потока на последната чешма заваля сняг :evil: и както се сещате обърнахме и решихме през Червена локва, после до Манастира, после към асвалта (Шипка - Еловица) и после нали се сещате качихме Шипка. Без много да се бавим поехме към Бузлуджа.Страхотна студ :cold: :shake: -1 показа Garmin-чето. Спуснахме се към Потока обаче от къде направо по един сипей :hbang2: :hbang2: :hbang2: страхотен метъл. Някой даже са видяли и Глиган ама ние със Светльо понеже сме много бързи :banana: :lol2: не можахме да го видим. Светьо опущи формулата ама даже и не разбра. :evil:
Аватар
nicky bike

Мнениеот SStoeV » Пон Апр 27, 2009 10:02 pm

:agree: Беше си яко карането само да не беше толкова студено :) Сигмичките показаха 50 км идеааално :rofl:Други предпочетоха пък чистата пътечка за Боженци и караха цял ден там :rofl: ... А онова сипейче съм навитак да го минем пак,ама тоя път не да тичам с колелото ами да го карам :praying:
Аватар
SStoeV

Мнениеот Sucker » Пон Апр 27, 2009 10:30 pm

botroid имам един въпрос към теб ти добре ли си ?
Sucker

Рейтинг: 1087

Мнениеот SStoeV » Вто Апр 28, 2009 6:57 am

Sucker написа:botroid имам един въпрос към теб ти добре ли си ?

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown:
:offtopic: Как се разсмях на ранина... :rofl:
Аватар
SStoeV

Мнениеот kosiani » Вто Апр 28, 2009 3:01 pm

За пътуващите за Тасос сбирка в четвъртък 18.00 ч.при Денизов :agree:
Аватар
kosiani

Мнениеот nikoi » Вто Апр 28, 2009 8:09 pm

Браво яко каране се е получило! :clap:
Аз почаках пред магазина, след това почаках и на другата стоянка. Демек на автогарата, но пак "гризнах" дръвцето!
Общо след 1,30 h. чакане се прибрах премръзнал и без да карам! :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение Изображение Изображение
Аватар
nikoi

Рейтинг: 1510

Мнениеот botroid » Вто Апр 28, 2009 8:42 pm

nikoi написа:Аз почаках пред магазина, след това почаках и на другата стоянка. Демек на автогарата, но пак "гризнах" дръвцето!
Общо след 1,30 h. чакане се прибрах премръзнал и без да карам!

Ох горкия! :roll2: Какви потресаващи факти, за тотална липса на комуникация между вело ентусиастите! Няма кой да ти завърти една шайба, да ти каже че мероприятието се отлага поради кофти време... или пък ти да я завъртиш. Все си мислех, че аз съм най-зле с телефоните, ама имало и по-зле :D
Аватар
botroid

Мнениеот Sucker » Сря Апр 29, 2009 5:48 pm

май май ....
Sucker

Рейтинг: 1087

Мнениеот kosiani » Вто Май 05, 2009 3:29 pm

За завърналите се от Тасос - поздздрави.Всичко беше по-добре от очакваното.Ако е рекъл Господ - догодина пак там. :agree: :beer: :wavey:
Аватар
kosiani

Мнениеот nicky bike » Чет Май 07, 2009 9:20 pm

Утре (петък) сбирката пак на същото място!

Ще обсъждаме Участието ни в Карнавала и карането на другия ден (Обиколката на мазалатите). И тази седмица карането!

Ще има и дебати по състезанието септември. Общината има желание да помогне с каквото може, но искат маршрути и най вече дати.

Ще има и :beer: :beer: :beer:

Снимките от Тасос по Късно. :evil:
Аватар
nicky bike

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания