Reactor, надявам се да не си на работа тогава?

veskoz написа:Оп оп...
Една Кладница... хм?!
THEZOGGO написа:...Кремиковския манасир се стига без проблем на самоход за час и половина по принцип, така че може и натам да се организираме.
Тях може да не си ги носите,те ще са на хижата
azsa-bachinito написа:И тоз път задълже телефонен номер на неангажирана яка мацка за мене, че минялия път сички се измъкнахте.
veskoz написа:azsa-bachinito написа:И тоз път задълже телефонен номер на неангажирана яка мацка за мене, че минялия път сички се измъкнахте.
Ти нали си Sпециалист бе... никва помощ за тебе.
Който му помогне 10 вериги на голо и 20 бири глобаВъобще не е за жалене като знам к'ви магазинерки омайва
veskoz написа:с.Горно Нанадолнище
г-ца Здравка Якимова Желязкова
хоби: еротични масажи и латино танци
тел.: 08100 SHTE-TE-SKASAM
...ама няма да е честно - винаги ще има кой да го дърпа нагоре....БЪРЗО
BurNiNg_IcE написа:Ние пак сме със 66. 10:45 на спирката, който иска с нас.![]()
Reactor написа:BurNiNg_IcE написа:Ние пак сме със 66. 10:45 на спирката, който иска с нас.![]()
Надявам се този път да се видим на Момина скала
KalinV написа:За кога става дума ? Ако може и аз бих се присъединил
Reactor написа:KalinV написа:За кога става дума ? Ако може и аз бих се присъединил
С рейса или с нас по пътеката ???
Иначе деня и часа са написани малко по нагоре,както за срещата с рейса така и с нас ,виж да не се повтаряме да пишем пак
veskoz написа:Мамка му! Не видях, че плана ви е Неделя![]()
Сори момци пас съм. В Неделя ShturKur ще щурмува надлокорските друми.
Нищо, няма да си избягаме, с такава готина група може да се кара винаги
mors написа:Ако приемате и външни колоездачи за неделя може и аз да се включа. В случай, че намеря транспорт де (от Перник съм)
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта