Бре аз минах към 19-19:10 към колодрума, ама никой не видях и реших, че заради дъжда сте се отказали да ходите, та понеже вече си бях мокър не ми се чакаше нахалост.
тъй като съм в отпуска на морете, но се прибирам в края на тази седмица
Ако,края за теб е петък,ТоЧно на време си идваш....![]()
![]()
Боби,предлага някакво каране ,но ще го бистрим утре,след 19ч....![]()
ЕДИТ 16789:
Еми този уикенд също съм наличен по принцип.
kojota написа:Аз съм за цяло ципче ако сте навити , че като карам з гащиризона и като ме напъне . . .![]()
kapitanblood написа:Второто е,транспорта....знам ,че Добри и Боби имат коли,и ако се съберем повечко,народ(както винаги),какво правим???![]()
kapitanblood написа:МИ,да видим,кой е с кола,и колко човека може да побере....Добри го няма,има си работа човека(ЩЕ УБИЯЯЯЯЯ КУЧЕЕЕЕЕЕЕ...![]()
Вр.Руй, е на около 100 км,от София,което значи ,че ако сме 7 8 човека,ни трябват 2 или три коли с багажници...![]()
Аз нямам трнспорт...
Нещо,около София,да измислим,да може да ползваме услугите на БДЖ..
@Любо..,не си мислете,че е просто пътека.....да не оредеете за неделя...
Admin написа:Пътеката около Боянския водопад не е просто палава, а е почти невъзможна за минаване.Така че на всеки бих препоръчал първо да я мине пеш, пък тогава да си прецени дали би се пробвал с колелото по нея.
Admin написа:Пътеката около Боянския водопад не е просто палава, а е почти невъзможна за минаване.Така че на всеки бих препоръчал първо да я мине пеш, пък тогава да си прецени дали би се пробвал с колелото по нея.
codename47 написа:Admin написа:Пътеката около Боянския водопад не е просто палава, а е почти невъзможна за минаване.Така че на всеки бих препоръчал първо да я мине пеш, пък тогава да си прецени дали би се пробвал с колелото по нея.
може би имаш предвид пътеката която минава директно през водопада и наистина е така. Но се оказа че има и друга пътека която започва от същото място и излиза направо на Боянското Езеро и повечето се кара а THEZOGGO май изобщо не слиза
Sartor написа:Да обобщим за карането този уикенд:
Има предложение за вр. Руй - приятно каране, с не особено много катерене, както се разбра (освен ако някой палавник не реши да ни изненада с голям баир нейде). Това за един ден каране - така както гледах повечето писаха неделя.
Другото предложение е за Витоша - като вчера имаше предложение за някакви палави пътечки около Боянския водопад...![]()
Та предложението е: събота на Витоша за загравяка (да уточним маршрутче) и неделя да се организра транспорт до вр. Руй
Не съм го карал, но отдавна съм го заплюл
codename47 написа:Admin написа:Пътеката около Боянския водопад не е просто палава, а е почти невъзможна за минаване.Така че на всеки бих препоръчал първо да я мине пеш, пък тогава да си прецени дали би се пробвал с колелото по нея.
може би имаш предвид пътеката която минава директно през водопада и наистина е така. Но се оказа че има и друга пътека която започва от същото място и излиза направо на Боянското Езеро и повечето се кара а THEZOGGO май изобщо не слиза
pavle написа:
Кире, и трети съм описал.. също на 100 км.
bobivg написа:+1 за РУЙ
borislav написа:bobivg написа:+1 за РУЙ
Срещата ще е в 9.00ч Неделя в центъра на с.Забел, което се намира на няколко км от Трън.
Ако някой ще идва и си няма транспорт, аз ще имам още 2 места за хора с колела
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта