MTB-клуб С.К.А.

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: MTB-клуб С.К.А.

Мнениеот taurus13 » Сря Авг 04, 2010 8:38 pm

Този Динко от Дием много смотан...върна ми мейл с въпрос - вие джърси за маунтин байк ли искате или за даунхил....? - така че спускачите да си знаят, че нямат нищо общо с планинското колоездене. :evil:
Бре аз минах към 19-19:10 към колодрума, ама никой не видях и реших, че заради дъжда сте се отказали да ходите, та понеже вече си бях мокър не ми се чакаше нахалост.
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот sos » Сря Авг 04, 2010 9:36 pm

Мира беше там от 18.30ч, а ние се събрахме към 19.15ч.Изпусна :D
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот taurus13 » Сря Авг 04, 2010 10:00 pm

Е...аз така или иначе щях да остана само за една бира, че имах работа да върша, та всъщност по-добре стана - нали знаеш без една мога, ама само с една..?!
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Pr3d4t0R » Сря Авг 04, 2010 10:35 pm

тъй като съм в отпуска на морете, но се прибирам в края на тази седмица

Ако,края за теб е петък,ТоЧно на време си идваш.... :D :agree:
Боби,предлага някакво каране ,но ще го бистрим утре,след 19ч.... :smash: :nuts:

Тц, събота или неделя се прибирам - следващите почивни дни. Весело на вас, където и да решите да потъркаляте гумите ; - )
Аватар
Pr3d4t0R

Мнениеот kapitanblood » Сря Авг 04, 2010 10:56 pm

ЕДИТ 16789:
Еми този уикенд също съм наличен по принцип.

Ако е хубаво времето,това предложение,дошло от Емо,не ви ли блазни.... :D
ТъъЪ,сега по темата....направих списък,на до сега изявилите желание,за джърси... :agree:
Не е ,окончателен,ще се внасят промени,но в най кратки срокове,и на ЛС,че полудях да гледам страниците.
Ако някой,съм изпуснал или се е отказал,Моля пак на ЛС...
@Kojota,какво се чудиш,за размера....XL-бре..от една партия сме с теб.... :D
Където,има празно,означава,че не сте ми дали инфо....пак на ЛС
Парите,вече съм написал,как ще става събирането..най-удобно ми е за София,тук .
Ей го,и него.
Моля,да бъда извинен,за грешки,ако има такива.... :bowdown:
Последна промяна kapitanblood на Сря Авг 04, 2010 11:37 pm, променена общо 2 пъти
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Мнениеот kojota » Сря Авг 04, 2010 11:18 pm

Аз съм за цяло ципче ако сте навити , че като карам з гащиризона и като ме напъне . . . :D :rofl:
Аватар
kojota

Рейтинг: 1645

Мнениеот kapitanblood » Сря Авг 04, 2010 11:23 pm

kojota написа:Аз съм за цяло ципче ако сте навити , че като карам з гащиризона и като ме напъне . . . :D :rofl:

ААааА-на теб,не ти се случват тия работи.... :D :beer:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот acidrain » Чет Авг 05, 2010 6:31 am

А по кои размери, ще се поръчва последно?Назад някъде бяха дадени скандинавски мерки някакви, и по тях съм размер L, а иначе съм XL.
Gott mit uns
Изображение
Аватар
acidrain

Рейтинг: 1800

Мнениеот THEZOGGO » Чет Авг 05, 2010 6:46 am

kapitanblood написа:Второто е,транспорта....знам ,че Добри и Боби имат коли,и ако се съберем повечко,народ(както винаги),какво правим??? :dontknow:

Може ли да се намери и за мен транспорт, за където и да се ходи? :beer:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Sartor » Чет Авг 05, 2010 9:49 am

Да обобщим за карането този уикенд:

Има предложение за вр. Руй - приятно каране, с не особено много катерене, както се разбра (освен ако някой палавник не реши да ни изненада с голям баир нейде). Това за един ден каране - така както гледах повечето писаха неделя.

Другото предложение е за Витоша - като вчера имаше предложение за някакви палави пътечки около Боянския водопад... :evil:

Та предложението е: събота на Витоша за загравяка (да уточним маршрутче) и неделя да се организра транспорт до вр. Руй :popcorn:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот Admin » Чет Авг 05, 2010 9:53 am

Пътеката около Боянския водопад не е просто палава, а е почти невъзможна за минаване. :D Така че на всеки бих препоръчал първо да я мине пеш, пък тогава да си прецени дали би се пробвал с колелото по нея. ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот kapitanblood » Чет Авг 05, 2010 10:01 am

МИ,да видим,кой е с кола,и колко човека може да побере....Добри го няма,има си работа човека(ЩЕ УБИЯЯЯЯЯ КУЧЕЕЕЕЕЕЕ... :D
Вр.Руй, е на около 100 км,от София,което значи ,че ако сме 7 8 човека,ни трябват 2 или три коли с багажници... :D
Аз нямам трнспорт...
Нещо,около София,да измислим,да може да ползваме услугите на БДЖ.. :smash:
@Любо.. :agree: ,не си мислете,че е просто пътека.....да не оредеете за неделя... :nono:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот Sartor » Чет Авг 05, 2010 10:15 am

kapitanblood написа:МИ,да видим,кой е с кола,и колко човека може да побере....Добри го няма,има си работа човека(ЩЕ УБИЯЯЯЯЯ КУЧЕЕЕЕЕЕЕ... :D
Вр.Руй, е на около 100 км,от София,което значи ,че ако сме 7 8 човека,ни трябват 2 или три коли с багажници... :D
Аз нямам трнспорт...
Нещо,около София,да измислим,да може да ползваме услугите на БДЖ.. :smash:
@Любо.. :agree: ,не си мислете,че е просто пътека.....да не оредеете за неделя... :nono:

Ясно... то тогава отпада този вариант... Давайте предложения за нещо за загрявка за събота, па неделя да видим дали ще има транспорт :)
Аватар
Sartor

Мнениеот Inzagi » Чет Авг 05, 2010 10:16 am

Admin написа:Пътеката около Боянския водопад не е просто палава, а е почти невъзможна за минаване. :D Така че на всеки бих препоръчал първо да я мине пеш, пък тогава да си прецени дали би се пробвал с колелото по нея. ;)

Аз веднъж съм минавал по тая пътека от момина скала към бояна и мога да кажа че беше една добра тренировка за носене на колело ,почти не съм го карал надолу :)
Аватар
Inzagi

Рейтинг: 1636

Мнениеот codename47 » Чет Авг 05, 2010 10:43 am

Admin написа:Пътеката около Боянския водопад не е просто палава, а е почти невъзможна за минаване. :D Така че на всеки бих препоръчал първо да я мине пеш, пък тогава да си прецени дали би се пробвал с колелото по нея. ;)

може би имаш предвид пътеката която минава директно през водопада и наистина е така. Но се оказа че има и друга пътека която започва от същото място и излиза направо на Боянското Езеро и повечето се кара а THEZOGGO май изобщо не слиза
:beer:
Последна промяна codename47 на Чет Авг 05, 2010 11:14 am, променена общо 1 път
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот THEZOGGO » Чет Авг 05, 2010 11:05 am

:agree: :beer:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот Sartor » Чет Авг 05, 2010 12:27 pm

codename47 написа:

може би имаш предвид пътеката която минава директно през водопада и наистина е така. Но се оказа че има и друга пътека която започва от същото място и излиза направо на Боянското Езеро и повечето се кара а THEZOGGO май изобщо не слиза

Да не е една палавница, с много серпентини и изорана... ние с Виктор минавахме през нея на второто ни каране в планина. Слязохме точно на Боянското Езеро, направихме малко снимки и побързахме да тръгнем преди да устроим пир на комарите :eyebrow:

Абе добутахме голяма част от нея и сега й се точим, след като сме задобрели малко повече да видим какво ще я правим :crazy:
Аватар
Sartor

Мнениеот kvelikov » Чет Авг 05, 2010 12:52 pm

Един акъл, ако ще карате на Витоша:
много приятен целодневен маршрут е да се качите до Алеко, оттам Ч. връх, като след това на югозапад (май.. :dontknow: ) има много палаво спускане към Железница. Не съм го карал, но отдавна съм го заплюл. Може да се мине и към разклона над Ярлово и оттам да спуснете по трасето на 100-те км...

За джърситата:
с размерите не бързайте, защото зависи коя кройка ще изберем. Засега май вървим към 01.14
Докато не се реши окончателно, аз не мога да поискам "модел", върху който да направя леиърите на цветовете...

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Мнениеот pavle » Чет Авг 05, 2010 1:19 pm

Sartor написа:Да обобщим за карането този уикенд:

Има предложение за вр. Руй - приятно каране, с не особено много катерене, както се разбра (освен ако някой палавник не реши да ни изненада с голям баир нейде). Това за един ден каране - така както гледах повечето писаха неделя.

Другото предложение е за Витоша - като вчера имаше предложение за някакви палави пътечки около Боянския водопад... :evil:

Та предложението е: събота на Витоша за загравяка (да уточним маршрутче) и неделя да се организра транспорт до вр. Руй :popcorn:

Кире, и трети съм описал.. също на 100 км.
Инициатива "Алабак"
аз ремонтирам колото си при Пацо - Вело 2009
Аватар
pavle

Рейтинг: 1550

Мнениеот kapitanblood » Чет Авг 05, 2010 2:50 pm

Не съм го карал, но отдавна съм го заплюл

АаАлллОоУУ,морския,,,,ако трябва,да караш,по местата,които си плюнал,няма да се спреш до 2022г,бре ... :agree:
И ,да ми пазиш партийната половинка,да не се преумори(напие),че...:dark:, и му кажи ,че го МРАЗЯЯЯЯ... :D
Още ли се чудите,къде да отидем в неделя.... :eyebrow: :look: ,,..дали ви се пътува 1,30 мин с влак.....?
Ако, е така..тогава EmZo...ще сподели неговите пътеки с нас.....ако остане време и още неща... :D
Давайте,да го решаваме,какви да са тия джърсита,че лятото мина,ще ни трябват с дълъг ръкав,и клинове да поръчваме...... :nuts:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот Admin » Чет Авг 05, 2010 3:10 pm

codename47 написа:

Това си е съвсем друга пътека, тя вече е палаво-технична и даже трябва да я има описана някъде из първите статии в сайта. ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот ivan_radev1 » Чет Авг 05, 2010 3:51 pm

pavle написа:
Кире, и трети съм описал.. също на 100 км.

Павка, много ти е апетитен маршрутът :popcorn:

Ако не го минете сега, можем да го опитаме наесен, тъй като следващите три седмици се очертава да не съм в сф.

хубавото му е, че има много влакове от Сф до Септември и не е задължително да се пътува с коли.

Хубав август на всички кучета! :beer:
Аватар
ivan_radev1

Мнениеот pavle » Чет Авг 05, 2010 4:37 pm

Идеята ми беше и да го опишем като маршрут с трак и т.н. , но както и когато дойде :).

За джърситата: на мен ми харесва 1.14 а
@kapitanblood - нека остане L както говорихме. мерси :)
Инициатива "Алабак"
аз ремонтирам колото си при Пацо - Вело 2009
Аватар
pavle

Рейтинг: 1550

Мнениеот kapitanblood » Чет Авг 05, 2010 5:10 pm

@Pavle,моята идея е да се кара някъде,все ми е едно къде.....важното е,да се въртят педалита(не тия на пл.Македония)......миналата седмица,пропуснах.....така,че....предложения всякакви приемам.... :D
Може,тия 100 км,посока Родопите да поемем....нямам против,тъкмо да видим колко е голям казана за ядене... :clap:
Има, 3(три),предложения, Вие сте на ход..... :smash: :nuts:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот bobivg » Чет Авг 05, 2010 7:56 pm

+1 за РУЙ
Изображение
Аватар
bobivg

Рейтинг: 1710

Мнениеот borislav » Чет Авг 05, 2010 9:46 pm

bobivg написа:+1 за РУЙ

Срещата ще е в 9.00ч Неделя в центъра на с.Забел, което се намира на няколко км от Трън.
Ако някой ще идва и си няма транспорт, аз ще имам още 2 места за хора с колела
Изображение
Аватар
borislav

Мнениеот Vikingonbike » Пет Авг 06, 2010 7:27 am

Гадовееееееее! Анатемаааааа! :bawling: :bawling: :bawling:
Няма ли някой, на който и утре да му се въртят педали (не тия на пл.Македония) :rofl: Все пак имам чисто нов Nobby Nic за разтъпкване :^:
Пожелавам ви страхотно каране и чакам снимки от Руй! :beer:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот Sartor » Пет Авг 06, 2010 8:46 am

borislav написа:
bobivg написа:+1 за РУЙ

Срещата ще е в 9.00ч Неделя в центъра на с.Забел, което се намира на няколко км от Трън.
Ако някой ще идва и си няма транспорт, аз ще имам още 2 места за хора с колела

Аз да си запазя едно местенце? :)
Аватар
Sartor

Мнениеот THEZOGGO » Пет Авг 06, 2010 10:51 am

Ако някой има свободно място в кола за човек + колело - бройте ме. :beer:
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот kojota » Пет Авг 06, 2010 11:10 am

Приятно изкарване кучетаа!

Аз тия дни ще се отдам на традиционния 3 дневен алкохолен туризъм , който си прилагаме с приятели от детството :blush:
Аватар
kojota

Рейтинг: 1645

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания