Сашо написа:В неделя сутринта с автобуса за Добринище заминаваме за Родопите. От там ще минем през Елешница - Сърница - Доспат и после на зиг-заг към изток. Прибираме се в петък, евентуално през Пловдив или Асеновград.
stanth написа:Я па я , дърти са на дедо ти воловете
Сашо написа:Иначе аз съм станал експерт по Логодажко-църваришкия колоездачен район.
stanth написа:П.П Довечера ще пратя малко GPS тракове от Малашевска планина
sailman написа:Тудурини Брос???
Не, бе, глупости, няма такава опасност, сичките са ми стари другариДано не стана причина за дрязги и неприятности в комършъл сектора на колоезденето .
хи, хи - и после Демо ша гледа отпреде, а Яската ша т*кова отзаде....После пак в звездите на бели чаршафи
sailman написа:Ааааа, бай Макарий....Може, може, ще я видим таз работа....
Не, бе, глупости, няма такава опасност, сичките са ми стари другариДано не стана причина за дрязги и неприятности в комършъл сектора на колоезденето ., ама не знаех, че Киро и Васко са развили любов към колоязденето
stanth написа:Гришо ЧРД, много здраве, радост и късмет и много много приключения
Postby Сашо » 22 May 2009 17:03![]()
![]()
Въпросът с трасето Предел-Благоевград е доста сложен. Аз лично препоръчвам да се мине през Пирин, Предел /разклона за х. Яворов/ - хижа Моравица - Брежани - Симитли - Благоевград. Малко по-заобиколно е, но денивелацията е значително по-малка и вероятността за грешки също.
Postby sto100jan » 21 May 2009 20:28
Бл-д - Дупница : Бл-д - с.Бело поле( може и по черен път , отбивката е при ,,МЕТРО") - после нагоре по Струма по черен път , преминаваш пеша и много внимателно един жп мост над Рилска река - след това караш само покрай реката до Мурсалево , минаваш откъм западния бряг на Струма , и от Драгодан хващаш новия път към Бобошево - от Бобошево хващаш пътя посока към Е-79 - на отбивката за Сопово свиваш към него , и веднага след това отбиваш по черен път вдясно , надолу към реката Джерман - покрай реката караш до Блажиево , и оттам на север до Дупница .
Postby sto100jan » 21 May 2009 20:28 За Дрен : Щом стигнеш от Блажиево в Дупница хващаш пътя за Кюстендил - отбиваш за Бобов дол - в Бобов дол през центъра караш за открития рудник , или питаш за пътя за Жедна - след яко катерене и отвратителен път ( около 3км) стигаш един хубав път по който се спускаш в Жедна - и оттам през Кондофрей и Гълъбник си право в Долна Диканя
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта