Специално за "инжeнера" в 7:00h. !!!
 Специално за "инжeнера" в 7:00h. !!! 

Аз загубих деня в писане и смятане на какви ли не глупости..
 Аз загубих деня в писане и смятане на какви ли не глупости..  

taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378183
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378183 бяхме шест човека,но Николайчо инжинера получи сериозна повреда и се върна още в началото.Ето снимките
 бяхме шест човека,но Николайчо инжинера получи сериозна повреда и се върна още в началото.Ето снимките
 Габровските баири няма да останат пусти след като излезем в пенсия!
 Габровските баири няма да останат пусти след като излезем в пенсия! 

botroid написа:Ехаа, идва новата бодра смяна значи! Тъкмо се бях попритеснил, че одъртяваме и няма на кого да предадем планинарското вело дело. Вече ще спя спокойно на изхабените си от въртене на курбели кокалиГабровските баири няма да останат пусти след като излезем в пенсия!

Ще има още доста такива карания за начинаещи малки и големи колоездачи и колоездачки.
  Ще има още доста такива карания за начинаещи малки и големи колоездачи и колоездачки.  

всичко макар времето да не беше на ниво
 всичко макар времето да не беше на ниво    

си беше лудницааа
    си беше лудницааа   
  Евала
   Евала   

diankov 73 написа:За тези които пропуснаха Плевен малко снимки от състезанието. Както се казва: отидохме видяхме и победихме.

Re: Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово
 Re: Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово 

Няма да се повтаряме естествено.
 Няма да се повтаряме естествено. изкачване до колите наУзана ( с опция за спускане по ски пистата на Узана )
  изкачване до колите наУзана ( с опция за спускане по ски пистата на Узана ) 

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта