Габровци и други .

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Габровци и други .

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Чет Авг 20, 2009 8:37 pm

Неделя 23.08.2009. сбор на автогарата, точно в 07.00. часа.Ще се ходи по високото, Триглав, и компания.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Авг 23, 2009 8:54 pm

Прибрахме се по живо по здраво. Днес беше голямо каране, голямо влачене, и голямо гледане.Крайната точка бе връх Пиргос. Качихме се до там, Като минахме през голям, и малък Кадемлия. От другата страна Росоватец, Пеещите скали, и хижа Мазалат, изглеждат по съвсем различен начин. От там се вижда колко е широка Стара планина, на север, и на юг. На Пеещите скали се разминхме с двама колеги от София.Видяхме и къде е кенефа на баба Меца.ЕЕЕЕЕх какъв ден само. Не пропуснахме и боб-а на Партизанска песен. Снимките ще се качат след малко.http://www.album.bg/silvestroff/albums/100965/
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот vpravov » Нед Авг 23, 2009 11:00 pm

Silvestroff Gabrovo написа: На Пеещите скали се разминхме с двама колеги от София.

Хубава среща сте имали! Иван и Явор. Тези момци не са случайни :agree:
Изображение
Аватар
vpravov

Рейтинг: 2000

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Пон Авг 24, 2009 7:27 pm

Честно казано не ги познавам, но ги уважавам за това че карат по планината. Да са живи и здрави. Надявам се и за в бъдеще да се виждаме, и да имаме възмижност да покараме заедно.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот nikoi » Пон Авг 24, 2009 8:55 pm

Ходенето до вр.Триглав звучеше доста добре, но идеята да се върнем по същият път нещо не ми се понрави. :nono:
И затова раширихме да минем целият масив Триглав. Голям Кадемлия, Малък Кадемлия, Пиргос, Зли Връх и още няколко баирчета (не им знам имената) и от там към хижа Соколна.
Невероятно красив маршрут!!! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Хубави спускания и ужасни бутания!
ЗАСЛУЖАВАШЕ СИ!!! :roll2:
Ето малко снимки нашата проява. :clap:
Изображение Изображение Изображение
Аватар
nikoi

Рейтинг: 1510

Мнениеот botroid » Сря Авг 26, 2009 10:59 pm

Браво на героите! Масива Триглав е маниашки, само за хардкор емтебаджии ;) Голяма зарибявка е. За срамота съм стигал само до Злия връх, оттам като погледнах на изток кво спускане е, свят ми се зави :) Имах огромното желание да го пробвам, но нямах време. Сега като гледам снимките издивявам. Ще се постарая в най-скоро време да посетя тези чудни бели скалички.
Малка ви е била групата, но се досещам защо.
Не съм съгласен обаче, че бутанията там са ужасни. Вярно, че има известни мазохистки елементи, но нищо което прекалено да затрудни човек в добра физическа и психическа форма.

nikoi написа:...още няколко баирчета (не им знам имената)...

Тези "баирчета" са по 1700-1800 м. високи, именуват ги Танас тепе, Сахранка и Саранка.
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот XTR » Сря Авг 26, 2009 11:40 pm

За сега за 30-сти сме там, стига времето да е с нас!:)
Изображение
Аватар
XTR

Рейтинг: 1395

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Чет Авг 27, 2009 6:44 pm

Подготвяте ли се за неделя. Не се приемат извинения че времето това или онова.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот XTR » Чет Авг 27, 2009 10:15 pm

С вас сме, с вас сме, спокойно:)
Обаче ще се видим на Тъжа чак, мислим да преспим там в събота и неделя да атакуваме всички:)
Изображение
Аватар
XTR

Мнениеот todor_todorov » Пет Авг 28, 2009 7:14 am

Там сме :beer:
По принцип 2ма ще останем в Остец на палатка и, ще тръгнем с вас нагоре неделя, а други 2ма ще се качат до х.Тъжа събота и там ще преспът, но Silvestroff ще ти звъна да се разберем кое къде кога защо :D
Обичаш ли гората, боклука в торбата!
Аватар
todor_todorov

Рейтинг: 1610

Мнениеот XTR » Пет Авг 28, 2009 11:27 am

todor_todorov написа:Там сме :beer:
По принцип 2ма ще останем в Остец на палатка и, ще тръгнем с вас нагоре неделя, а други 2ма ще се качат до х.Тъжа събота и там ще преспът, но Silvestroff ще ти звъна да се разберем кое къде кога защо :D

Е, значи ще се засечем с ваще 2ма юнаци на Тъжа:)
Изображение
Аватар
XTR

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Пет Авг 28, 2009 7:18 pm

Трима от Габрово ще преспят на х.РАЙ.В неделя ще поемат към Ботев. За тези с пожълтелите фанелки които не са поканени, не е нужно да идват.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Авг 30, 2009 11:03 pm

Качихме вр. Ботев за пореден път, без подготовка, без нищо се събрахме доста хора които да уважат мероприятието. Имаше колеги от Търговище, Севлиево, Горна оряховица, и разбира се Габрово.Имаше показно как се изкачва Юрушка грамада с колело. Евала на Асен от Търговище. Добре си изкарахме, и отново имаше от всичко. Слънце, мъгла, вятър, и дъжд, и много емоций. Пийнахме чай на върха, завъртяхме се на висилката. Специални благодарности на Николай Нивен, той си знае защо.Няколко снимки са специално за дядо Мишо и фамилия.
http://silvestroffgabrovo.snimka.bg/other-sports/30-08-1009.416281.all
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот todor_todorov » Пон Авг 31, 2009 8:08 am

Хубаво каране си направихме ИСКАМ ПАК :D :roll2: :D
Аватар
todor_todorov

Мнениеот Анелия » Пон Авг 31, 2009 8:29 am

Другата седмица пак :D Хайде и габровци и севлиевци да идват на Търговище :beer:
Аватар
Анелия

Мнениеот SNS » Вто Сеп 01, 2009 1:17 pm

Дължа едно голямо извинение на цялата Габровска група и в часност на Силвестров....получи се малко недоразумение и се оказа, че заради нас сте загубили ценно време като сте ни чакали на билото.
В мое оправдание ще кажа, че дефакто аз лично ангажимент с никого не сам поемал и най-малкото щях да говоря лично със Силвестров (като водач на вашата банда) Времето беше фактора който не ни позволи да Ви изчакаме а и имахме лек случай на "хранително отравяне".Надявам се ще ме разберете,но за тия който се чувстват лично засегнати СЕ ИЗВИНЯВАМ и ще се реванширам когато и както кажете.
Няма нужда мисля да споменавам, че да караме с ваща компания е УДОВОЛСТВИЕ и в случая дори ние загубихме......
(пари давам да видя това катерене на Юрушка грамада..... :bowdown: )
Времето беше малко по благосклонно към нас .....но и аз направих опит да Ви предупредя :))))))
Важното е, че всички са живи , здрави, и изживяването е било на МАКС както всеки път...
Поздрави на всички с пожелания за много безаварийни карания.

ПС: ето и част от нашия снимков материал ..... :beer:
http://sns4yyy.snimka.bg/mountain/29-30 ... 417013.all
Последна промяна SNS на Вто Сеп 01, 2009 2:12 pm, променена общо 1 път
"И тъй да умра......завинаги яростно сграбчил мига....."
SNS

Рейтинг: 1235

Мнениеот Анелия » Вто Сеп 01, 2009 1:39 pm

И горнооряховци да добавя в поканата ;)
Аватар
Анелия

Мнениеот ramrider » Вто Сеп 01, 2009 11:30 pm

Тази година за 2- ри път ни вали на слизане от Ботев, може би Балкана ни има зъб.Естествено разликата между първия и втория, е че май втория всички ни изкефи повече и най- вече показа ми,че RESIN накладките, са доста неподходящи за такъв тип каране, проблема се явява в устойчивостта им на износване във вода и пясък, за това се насочих към Shimano XTR Metal M06, най- доброто на пазара, според мен.И да не забравя специални благодарности на Силвестров за перфектната организация и най- вече, че ме върна в правия път, че иначе, май щях една вечер да пренощувам при мечките.
Deutsche Qualität ist die beste Qualität.
Аватар
ramrider

Рейтинг: 1253

Мнениеот todor_todorov » Сря Сеп 02, 2009 7:31 am

:wavey:
даммм и мойте задните накладки са ми RESIN и направо ИЗЧЕЗНАХА :crap: , и ко да видя понеделник има промоция на накладки:
http://screambikes.eu/nakladki-za-disko ... -m965.html
веднага си поръчах 2 комплекта :eyebrow:
Аватар
todor_todorov

Мнениеот SNS » Сря Сеп 02, 2009 9:23 am

Хе хе е аз явно сам късметлия....имам вече 1300КМ с моите накладки и при това да кажеш че нямам търкане ....2 пъти Ботев,Гложенски манастир....Карлуково ....явно много тежите от днеска на диета :roll2: "на хляб и вода веднъж вав деня" :nuts:
Поздрави :wavey:
SNS

Мнениеот cholla » Сря Сеп 02, 2009 1:58 pm

SNS написа:Хе хе е аз явно сам късметлия....имам вече 1300КМ с моите накладки и при това да кажеш че нямам търкане ....2 пъти Ботев,Гложенски манастир....Карлуково ....явно много тежите от днеска на диета :roll2: "на хляб и вода веднъж вав деня" :nuts:
Поздрави :wavey:

Ако сменят спирачките ще е най-добре ако питаш мен...
cholla

Мнениеот SNS » Сря Сеп 02, 2009 2:08 pm

Незнам дали сам глупак, или дали сам помак, не ми се навлиза в дебрите на "високо извисените морално етически спорове" а и то си има достатъчно съвестни модератори за това и те ще си свършат работата както винаги са го правили:)) Чудя се само напушен ли си, натровен с гъби ли си,напекло те е слънцето или просто като малък майка ти те е изпускала на главата ти (и то не един път :))
Не се притеснявай все някой ще те излекува ....ако желаеш мога и аз да ти напълня кратуната с грамотевици....
Поздрави
SNS

Мнениеот todor_todorov » Сря Сеп 02, 2009 2:27 pm

Мисля, че не е тука мястото да обсъждате кой какъв е :nono: , няма смисъл от спамене в темата
Аватар
todor_todorov

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Чет Сеп 03, 2009 7:00 pm

Неделя, ако даде времето, в 08.00. на автогарата.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот psixopat » Чет Сеп 03, 2009 7:38 pm

Само за информация, да попитам къде ще се кара?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Сеп 13, 2009 11:02 pm

Silvestroff Gabrovo

Мнениеот rosen_cvqtkov » Нед Сеп 20, 2009 3:54 pm

Днес решихме да се посветим на професионалистите. Деня бе хубав и особено за такова мероприятие. Организаторите извадиха късмет и според мен добре си вършеха работата. Имах удоволствието да се запозная с админа и да говоря лично с победителя! Шоуто, което той направи беше наистина впечатляващо, но до тук. Остава да пожелая хубав ден на състезателите и в понеделник и да предложа снимките, които сътворих днес:http://www.album.bg/rosen_cvqtkov/upload_done=96
rosen_cvqtkov

Рейтинг: 1220

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Сеп 20, 2009 6:51 pm

Много приятно време за разходка, и не го пропуснахме. Покарахме до Узана, и от там покарахме по част от трасето. Браво на победителя, и браво на Недко за второто място , а за Мукито евала за третото.Голямо браво и на Анелия, победителката при дамите. Не е редно да правя каквито и да е коментари по организацията, но слушах нечий и не бяха много положителни.Аз съм доволен че се видях с някой познати, и успяхме и да покараме.Ето снимковия материал, който успях да заснема.http://www.album.bg/silvestroff/albums/105528/
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот botroid » Нед Сеп 20, 2009 9:04 pm

Бе кат за първи път организацията бива, забележката ми е само, че нямаше маркировка на Исполина и там се лутахме отде да се спуснем, та цепихме през гората пеша, щот немое се кара. Така и не разбрах оттам ли тряяше се мине, ама карай, дреболия е.
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот profi » Пон Сеп 21, 2009 2:06 pm

:rofl:
profi

Рейтинг: 1195

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания