taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Naria написа:Бихте ли били така любезни да пообясните на кратко тези групови карания горе-долу какво представляват? Пряко се интересувам колко около колко човека сте нормално и за какви марширути в региона иде реч, че се зарибявам от идеята... а не искам да се излагам като умра на половината път.
(ако разбира се, приемате още компания)
psixopat написа:Кажете къде ще се ходи в неделя.
sensation_blue написа:аз съм много зле със ставането раноИ затова все пропускам... ако казвате къде отивате може да се срещаме по пътя поне
На 22ри така стана че се засякох с компанията на белгиеца и да видя как се спуска към Соколски от Шипка с вдигната седалка
А аз успях да направя първото си горско падане... че и второто
nikoi написа:Една разходка до ЕНИНА ?!?!?!?!?!?!?
psixopat написа:На мен ми се кара страшно много, но 70-80 километра ще са непосилни
sensation_blue написа:ще се опитам да се науча да лягам преди 12... ставаше дума за белгиеца, аз си я свалих но това не ми попречи да се мятам като чучело на метла надолу по баира и да се търкалям около колелото
Naria написа:стигам и аз до извода на psixopat-а, че 80км са ми малко множко... та, навитаци за нещо скормничко? 30-40-50?
botroid написа:Naria написа:стигам и аз до извода на psixopat-а, че 80км са ми малко множко... та, навитаци за нещо скормничко? 30-40-50?
Изпусна, карането днес беше тотално лежерно и поради това много подходящо за новобранци, а километрите бяха 55Но нищо, някой друг път, освен ако пак не си легнеш в 4 сутринта
nikoi написа:.........
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта