Ozzie написа:измий го от калта
почисти старателно веригата, плочите на курбелите, зъбчатките и ролките на обтегача от кал (ползвай четка за зъби и парцали) и смажи веригата
Svilen1809 написа:Внимавай с тази водостуйка, защото водата може да влезе в главината или в други лагери и после ще трябва да купуваш нови
milestone написа:Тия траверси дето са ди наслагали по пътя са отвратителни...
milestone написа:...Тия траверси дето са ди наслагали по пътя са отвратителни,
Анелия написа:milestone написа:...Тия траверси дето са ди наслагали по пътя са отвратителни,
Това не са ли траверсите, които катерихме миналата година![]()
Иначе и на мен ми е любимо да изпреварвам колите на спускане по павета с бясна скорост
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
DenisMutlu написа:То с GPS не е яко, майката му е да се изгубиш и после е много готино чувство като намериш пътя
DenisMutlu написа:То с GPS не е яко, майката му е да се изгубиш и после е много готино чувство като намериш пътя
milestone написа:Чакам с нетърпение да публикуваш вашата Върбишко - Ришка история, ние тука само се излагаме.
Lambi написа:DenisMutlu написа:То с GPS не е яко, майката му е да се изгубиш и после е много готино чувство като намериш пътя
Ами ако се изгубиш около Каменар.....
Lambi написа:Ами ако се изгубиш около Каменар.....
neilor написа:Я кажете планирате ли нещо за събота и неделя? Времето ще бъде горе-долу хубаво.
Само маааалко дъжд.![]()
Аз смятам да направя едно ходене до Паша дере в Неделя на плаж.
Идеята ми е да тръгна колкото се може по-рано, че се очертават големи жеги.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта