Ето ги и плановете за края на тази къса седмица:
- в четвъртък късен следобед, с другаря Коце се товарим на Подбалканский път и палаткуваме със самодивите над село Анево
- в петък до обяд се качваме/разглеждаме/спускаме Калето, а следобяд качваме/спускаме/пребиваме трасето над Сопот. Спане.
- в събота има няколко опции, като една от вероятните е да поемем към х. Хубавец (над Карлово), като преди хижата вдясно има
една табелка за х. Равнец.
Миналата година посоката ни беше друга, та не остана време да разузнаем дали това е пряк път, но сега може и да се пробваме. Със сигурност ще се бута.
Ако се окаже, че пътеката ни отведе до хижа Равнец, оттам надолу спускането е прелест!
Ако ли не, обратното към Карлово също не пада по гръб, т.е. и в двата случая е ОК.
- в събота до 20.00 - 21.00 трябва да съм обратно в Софето.
При мен остава едно място (засега), както и доста други, в случай, че се появят още четириколесни.
Всякакви феи, самодиви и самодивци са добре дошли, стига да са подготвени и самодостатъчни...

Сценарият е примерен и при нужда, или появата на подобрена версия, винаги може да се промени към по-арното.
Програмата спокойно може да се удължи до неделя (там каране има за цял месец), та МПС-автономните няма нужда да се съобразяват с късносъботното ми прибиране.
Тръгването сигурно ще е от
Била - Подуене, примерно в 18-19.00, или пък срещата с другите МПС-та може да е направо над Анево - ще се разберем допълнително.