Няма да дойда в петък . Бунгала на Предела има много , но най-добре отидете на върха на Предел по стария път при вилно селище ,,Капатник". Там бунгалата са хубави , но малко скъпи . До тях се намират бунгалата на ЗИИУ , те са малко по-.... , но бива . В никакъв случай не ходете в т,нар.къмпинг - там го държи един селяндур , и се събира цялата паплач от града , дъни чалга до 5 ч сутринта , и реват като заклани боклуците . Може да се пробвате на хижа Предел , много е сносно , стига да има места . Черните пътища Предел-Разлог са от отбивката за ,, Моравско село" и все надолу , красиво е и приятно за каране . За хижа ,, Яворов" се кара по един зверски върляк около 1 час , после става на пътека и 3 часа ще трябва да носите колелата на гръб

Това от мене , приятен път

Аз евентуално ще се пусна през Сушица до връх Алаборун( Пъстрец) в Малешевската планина , и ще се прибера през Сенокос и Мечкул на другия ден , с преспиване на палатка в Кресненското дефиле на поляната на каякарите . Евентуално.....Не знам как ще съм с работата .