чшшш Животноооо ние сме 7 човека със Софи нема да ми го взимаш

airborneone написа:ОК...
Аз съм под въпрос заради липса на ФФ каска...![]()
Стискаме палци Английските к*пелета да си извадят главите от г*за и да пратят пратката на време....![]()
Ако не май ще карам с шибана каска за ски.
Crimson написа:airborneone написа:Аз мога да ти дам моето старо ГИРОсамо кажи да го изпера
Мислим, че ще ти стане Л размер е.
TheAnimal написа:може ли да дойда при вас, че неща да се чувствам като копърка в консерва???(6 човека в пасат)
yavka написа:Няма да идвам, заради некви тъпотии! Oсвен, ако някой няма 1 свободно място.
Crimson написа:airborneone написа:ОК...
Аз съм под въпрос заради липса на ФФ каска...![]()
Стискаме палци Английските к*пелета да си извадят главите от г*за и да пратят пратката на време....![]()
Ако не май ще карам с шибана каска за ски.
Аз мога да ти дам моето старо ГИРОсамо кажи да го изпера
Мислим, че ще ти стане Л размер е.
SpoileR написа:Финал: Аз, Павката, Сестра му, Мира, Явката.
Повече промени и по-късно добавени/премахнати хора няма да има... точка!
едит: Естествено ако някой не е съгласен с нещо , със сегашната конфигурация, да пише... естествено, че ще се съобразя, стига да е основателно.
Обадете се на 07447/ 21 20. Тва е телефон на хотела в Добринище, но там можеш да резервираш и по хижите, и за лифт да питашZozka написа:Днес се пробвах да звънна на хижаря за да резервирам, телефонът му беше изключен / извън обхват (често срещано явление). Утре ще пробвам пак, ще звънна и на ски комплекс Добринище да ги питам за лифта...
fall_out написа:Има ли някаква вероятност да се задържите до недяля по някое време,че аз мисля х.Вихрен - Тевно Езеро - х.Демяница но щом ще се изсипете толкова народ мога да мина за по една бира при бай ти Слави. И да - с колело-носейки,карайки,бутайки и най-вече май ще е псувайки.
Ще се сгърбиш от носенеfall_out написа:Има ли някаква вероятност да се задържите до недяля по някое време,че аз мисля х.Вихрен - Тевно Езеро - х.Демяница но щом ще се изсипете толкова народ мога да мина за по една бира при бай ти Слави. И да - с колело-носейки,карайки,бутайки и най-вече май ще е псувайки.
Вилката написа:Иначе аз и Сашо от форума ще сме на х.Г.Делчев някъде около обяд и ще пием по някоя бира с който иска от ДХ-групата.
RAM-FR написа:Абе да би пикам на дезорганизацията !!!! Животинска !!!
Еее , честито! От кога чакаш!TheAnimal написа:..... снощи трима ми се изредиха....
NovemberCharlie написа:Еее , честито! От кога чакаш!TheAnimal написа:..... снощи трима ми се изредиха....![]()
![]()
Zozka написа:Ок, оправихме резервациите. Предлагам среща - събота (18-ти) 6:15 на бензиностанция Shell след Владая.
GECKO написа:Агент Цолев е резервирал 25 места, 4 от които са в 2 лускозни апартамента (С клозет). Цената е 8лв на легло и 20лв на легло в апартаментите.
НЕ РЕЗЕРВИРАЙТЕ И ВИЕ СТАИ/МЕСТА/ЛЕГЛА!!!
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта