чшшш Животноооо ние сме 7 човека със Софи нема да ми го взимаш

airborneone написа:ОК...
Аз съм под въпрос заради липса на ФФ каска...
Стискаме палци Английските к*пелета да си извадят главите от г*за и да пратят пратката на време....
Ако не май ще карам с шибана каска за ски.
 само кажи да го изпера
  само кажи да го изпера   Мислим, че ще ти стане Л размер е.
 Мислим, че ще ти стане Л размер е.

Crimson написа:airborneone написа:Аз мога да ти дам моето старо ГИРОсамо кажи да го изпера

TheAnimal написа:може ли да дойда при вас, че неща да се чувствам като копърка в консерва???(6 човека в пасат)
yavka написа:Няма да идвам, заради некви тъпотии! Oсвен, ако някой няма 1 свободно място.

Crimson написа:airborneone написа:ОК...
Аз съм под въпрос заради липса на ФФ каска...
Стискаме палци Английските к*пелета да си извадят главите от г*за и да пратят пратката на време....
Ако не май ще карам с шибана каска за ски.
Аз мога да ти дам моето старо ГИРОсамо кажи да го изпера

SpoileR написа:Финал: Аз, Павката, Сестра му, Мира, Явката.
Повече промени и по-късно добавени/премахнати хора няма да има... точка!
едит: Естествено ако някой не е съгласен с нещо , със сегашната конфигурация, да пише... естествено, че ще се съобразя, стига да е основателно.

,за момента с Тошо се разбрахме събота рано сутринта да се срещнем на паркинга на стадиона "Васил Левски".Точен час ще е ясен до ден-два,като се разберем с всички,предполагаемо време около 6:30-7:00 ам там.Това засега...
,за момента с Тошо се разбрахме събота рано сутринта да се срещнем на паркинга на стадиона "Васил Левски".Точен час ще е ясен до ден-два,като се разберем с всички,предполагаемо време около 6:30-7:00 ам там.Това засега...   

( ще се возят при Боян
 ( ще се возят при Боян   
   )
 )

да свирка. Аз, приятелката ми и сестра и сме. В краен случай ще се мъчим с вариантите с автобус или влак.  Ще нося и 1 литър домашна сливова от Априлци
  да свирка. Аз, приятелката ми и сестра и сме. В краен случай ще се мъчим с вариантите с автобус или влак.  Ще нося и 1 литър домашна сливова от Априлци   Айде
                     Айде  

Обадете се на 07447/ 21 20. Тва е телефон на хотела в Добринище, но там можеш да резервираш и по хижите, и за лифт да питашZozka написа:Днес се пробвах да звънна на хижаря за да резервирам, телефонът му беше изключен / извън обхват (често срещано явление). Утре ще пробвам пак, ще звънна и на ски комплекс Добринище да ги питам за лифта...

fall_out написа:Има ли някаква вероятност да се задържите до недяля по някое време,че аз мисля х.Вихрен - Тевно Езеро - х.Демяница но щом ще се изсипете толкова народ мога да мина за по една бира при бай ти Слави. И да - с колело-носейки,карайки,бутайки и най-вече май ще е псувайки.

Ще се сгърбиш от носенеfall_out написа:Има ли някаква вероятност да се задържите до недяля по някое време,че аз мисля х.Вихрен - Тевно Езеро - х.Демяница но щом ще се изсипете толкова народ мога да мина за по една бира при бай ти Слави. И да - с колело-носейки,карайки,бутайки и най-вече май ще е псувайки.
 Измисли си система за закрепване на колелото на раницата. Ако слизаш от Тевно към Безбог, мини през дясна Краледворска порта, а не през лява и Самодивски ез. От дясно е по-дълго, но имате шанс да покарате колела до Попово ез. на няколко места.
 Измисли си система за закрепване на колелото на раницата. Ако слизаш от Тевно към Безбог, мини през дясна Краледворска порта, а не през лява и Самодивски ез. От дясно е по-дълго, но имате шанс да покарате колела до Попово ез. на няколко места.

). Цената е 8лв на легло и 20лв на легло в апартаментите.
 ). Цената е 8лв на легло и 20лв на легло в апартаментите.
Вилката написа:Иначе аз и Сашо от форума ще сме на х.Г.Делчев някъде около обяд и ще пием по някоя бира с който иска от ДХ-групата.

RAM-FR написа:Абе да би пикам на дезорганизацията !!!! Животинска !!!

Еее , честито! От кога чакаш!TheAnimal написа:..... снощи трима ми се изредиха....

NovemberCharlie написа:Еее , честито! От кога чакаш!TheAnimal написа:..... снощи трима ми се изредиха....

Zozka написа:Ок, оправихме резервациите. Предлагам среща - събота (18-ти) 6:15 на бензиностанция Shell след Владая.

GECKO написа:Агент Цолев е резервирал 25 места, 4 от които са в 2 лускозни апартамента (С клозет). Цената е 8лв на легло и 20лв на легло в апартаментите.
НЕ РЕЗЕРВИРАЙТЕ И ВИЕ СТАИ/МЕСТА/ЛЕГЛА!!!

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 21 госта