Искам да питам тази година ще има ли вело-рали Узана. Септември определено ми хареса трасето, което бяхте приготвили

Popa написа:Здравейте, извинявам се за закъснението, мога да кажа че си прекарахме страхотно на Тасос.
![]()
Поздрави за всички от групата която бяхме.![]()
![]()
Малко снимки "на кило":
http://www.album.bg/www.popalbum.bg/ima ... 55/132605/
kibikoff написа:честит "сбор" габровци![]()
![]()
![]()
Popa написа:Изминалия уикенд за мен беше страхотен, качването на вр. Мусала си беше наистина голямо предизвикателство
. Мисля че и другите участници от Габрово ще споделят моето мнение- мероприятието наистина си заслужаваше
![]()
![]()
.
Снимчици някакви:
http://www.album.bg/www.popalbum.bg/ima ... 54/137824/
SStoeV написа:И така като няма да ходим на Ботев, сбирка в 10ч. пред магазина, има идеи за каране по Бузлуджа и Шипка, ако не вали.. .много
Popa написа: ще дават филм за Марко Пантани
botroid написа:Улии! Някои хора са така впечатлени и вдъхновени от филмчето за Марко Пантани, че ще тръгнат по тъмно към Ботев на самоход!Явно от гледане на шосейкаджийски филми им е светнало, че от толкова много асфалт има смисъл!
![]()
![]()
![]()
Popa написа:Мисля си че е крайно време хората от Габрово , обичащи и каращи в планината да превъзмогнат предрасъдъци и простотия и да се ...Обединят![]()
Popa написа:Аз имам предложение към всички Габровци, които този уикенд им се ходи до вр. Ботев:
Да се съберем всички заедно и да се качим , хем групата ще бъде по- разнородна и ще бъде по- весело, хем повече хора- повече възможности , един има кола , друг разбира от колелета , трети има пакет за първа помощ, всичко се случва по- пътя.Който няма възможност да дойде за целия преход , може някаква комбинация до някъде или да се срещнем по- пътя и т. н. Мисля си че е крайно време хората от Габрово , обичащи и каращи в планината да превъзмогнат предрасъдъци и простотия и да се ...Обединят
.
Айде сега някой да си сложи ръка на сърцето и да каже че не съм прав.
![]()
![]()
kosiani написа:![]()
![]()
Попе, ти си пичА пък Весо, ако не знае пътя, да тръгва с нас в събота. Няма да го върнем
И без това беше мераклия да се връща от Амбарица на ход
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта