taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Понеже не знам, затова ще попитам.Кой е обичайният маршрут за първи януари.Просто не съм идвал преди и затова питам.Мерси предварително.Почти съм сигурен, че няма да мога да дойда, но да си знам къде ще се ходи.
П.ПКой дебил ми наби минуса и тук бе.Айде да си каже да го видим кой е , че ми писна.Като няма на кой все на нас "келешите", с нисък рейтинг си го изкарвате.Все пак който и да си ти -майната ти.
psixopat написа:Като казвам, че ми е цъкнат минус, значи наистина е така.Какво толкова сложно и невероятно има в това.Просто питам кой и защо го направи.
psixopat написа:Кой е обичайният маршрут за първи януари.Просто не съм идвал преди и затова питам.
psixopat написа:А аз пожелавам на всички приятно изкарване и леко изтрезняване.Внимавате покрай пиротехниката, защото пръстите ви трябват- най-малко за да натискате лостчето на спирачката.
Също така ви пожелавам приятно каране утре, и както ни тръгне утре, така да ни върви през годината на всички.
П.П опа забравих вие се по карането, хората които бяха по пиенето и изтрезняването пишат в една друга тема малко по-надолу.Ама на тях няма да им обръщам внимание, щото ми цъкат минуси.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта