Габровци и други .

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Габровци и други .

Мнениеот toddon » Нед Дек 13, 2009 11:32 pm

Браво на всички, които са покарали днес... страхотни снимки. Супер сте си покарали. Аз прибавих още една година и трябваше да го отбележа. Има и снимки, но ще ги кача в пиянския форум....
toddon

Рейтинг: 1245

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Дек 20, 2009 9:20 pm

За тази година аз бях до тук . Налага се да поработим без почивка до 31-ви.Бизнес , няма как. Очквам с нетърпение 1-ви януари, за да се открие новата година с каране . Така си е от години.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот psixopat » Сря Дек 30, 2009 7:23 pm

Здравейте! Искам да попитам на първи каде и кога(в колко часа) ще се кара.Аз се каня да покарам към 11-12 до към 14-14.30, но не се знае.Сигурно ще пообиколя из града, защото не мисля да ходя някъде на далеч.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Сря Дек 30, 2009 8:50 pm

Хайде без мързел, преяждане и препиване. На 1-ви януари в 09.00. на автогарата. Маршрута се знае от години, така че добре дошли.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот psixopat » Сря Дек 30, 2009 9:23 pm

Понеже не знам, затова ще попитам.Кой е обичайният маршрут за първи януари.Просто не съм идвал преди и затова питам.Мерси предварително.Почти съм сигурен, че няма да мога да дойда, но да си знам къде ще се ходи.

П.П :offtopic: Кой дебил ми наби минуса и тук бе.Айде да си каже да го видим кой е , че ми писна.Като няма на кой все на нас "келешите", с нисък рейтинг си го изкарвате.Все пак който и да си ти -майната ти. :finger:
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Аватар
psixopat

Мнениеот digimortales » Сря Дек 30, 2009 9:40 pm

psixopat написа:Понеже не знам, затова ще попитам.Кой е обичайният маршрут за първи януари.Просто не съм идвал преди и затова питам.Мерси предварително.Почти съм сигурен, че няма да мога да дойда, но да си знам къде ще се ходи.

П.П :offtopic: Кой дебил ми наби минуса и тук бе.Айде да си каже да го видим кой е , че ми писна.Като няма на кой все на нас "келешите", с нисък рейтинг си го изкарвате.Все пак който и да си ти -майната ти. :finger:

мисля ,че никой не ти е цъкал минусите пич просто ако ти се кара карай,тук никой няма да те върне или да те упрекне за нещо просто важното е да се кара кой колкото може и да ти е кеф. а за маршрута поразрови повече из темата всичко си пише :deal:
весело посрещане на новата година на всички зомбета :beer:
digimortales

Рейтинг: 1417

Мнениеот psixopat » Сря Дек 30, 2009 9:56 pm

:offtopic: Като казвам, че ми е цъкнат минус, значи наистина е така.Какво толкова сложно и невероятно има в това.Просто питам кой и защо го направи.
И на теб весело посрещане на новата година. :nuts:
Аватар
psixopat

Мнениеот kreator76 » Сря Дек 30, 2009 9:59 pm

Весело посрещане на новата 2010 :beer: :beer: :beer: .ако съм в кондиция на 1-ви :eyebrow: с радост ще се включа :hbang: :hbang: :hbang: ако пък не съм ,приятно връ ткане на оживелите след новогодишната нощ :eyebrow: :santa2: :santa:
Изображение НИКОГА БЕЗ КАСКА В ПЛАНИНАТА И НЕ САМО ТАМ
Аватар
kreator76

Рейтинг: 1255

Мнениеот MuTeB` » Чет Дек 31, 2009 11:50 am

Весело Посрещане на Новата Година и от мен.... :wavey: :peace:
Аватар
MuTeB`

Рейтинг: 1287

Мнениеот botroid » Чет Дек 31, 2009 12:40 pm

psixopat написа:Като казвам, че ми е цъкнат минус, значи наистина е така.Какво толкова сложно и невероятно има в това.Просто питам кой и защо го направи.

Има една малка група форумни "карачи", които цъкат минуси на всички, които пишат в тази тема, просто от злоба. Не очаквай да ти кажат мотиви или пък да си признаят. Те действат подмолно и анонимно, но ние ги знаем кои са. Причините да действат така се коренят в дълбокото разцепление, дрязги и интриги сред габровските колоездачи. Тези неща причиниха такова фрагментиране, което едва ли има аналог другаде. Това е положението, ще се наложи да свикнеш и да не се ядосваш и оплакваш за в бъдеще, защото така им правиш кеф на минусджиите. Покажи им два средни пръста и хич да не ти пука за тях! :finger:
psixopat написа:Кой е обичайният маршрут за първи януари.Просто не съм идвал преди и затова питам.

Обичайния маршрут е до Узана. Но понеже времето е необикновенно топло, снега се стопи дори и в Балкана! Такъв ценен момент посред зима изобщо не е за изпускане, затова утре ще разширя маршрута, като включа новогодишни спускания - Исполин-Ясеново и Шипка-с.Езеро. Засега съм само аз за тях, ама дори и сам, няма да пропусна да се набоча с адреналин, още на първия ден от новата година :)
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот toddon » Чет Дек 31, 2009 5:12 pm

Весели празници и от мен, и дано брадатия дядо да Ви донесе хубави подаръци...
Приятно каране на всички, които ще се включат утре......
toddon

Рейтинг: 1245

Мнениеот Анелия » Чет Дек 31, 2009 5:33 pm

На цялата габровска група желая невероятно изкарване на НГ нощ, много веселие, танци и забава. :banana: :dunce: :drunk:
Аватар
Анелия

Рейтинг: 2000

Мнениеот psixopat » Чет Дек 31, 2009 5:51 pm

А аз пожелавам на всички приятно изкарване и леко изтрезняване :beer: .Внимавате покрай пиротехниката, защото пръстите ви трябват- най-малко за да натискате лостчето на спирачката. :D Също така ви пожелавам приятно каране утре, и както ни тръгне утре, така да ни върви през годината на всички.
П.П опа забравих вие се по карането, хората които бяха по пиенето и изтрезняването пишат в една друга тема малко по-надолу.Ама на тях няма да им обръщам внимание, щото ми цъкат минуси. :dgrin:
Аватар
psixopat

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Чет Дек 31, 2009 8:45 pm

Хайде сега пък ще им отделяме и внимание на ****************. Я там да се осмъртяват, след като им харесва. Ние утре да покараме, нали това е истината която ни е събрала.Приятно изпращане на неприятната година, и приятно посрещане на по приятната година. Ани, благодарско за поздравите, и за номинацийте.Нека да се виждаме по често през идната година. Елате вие, или ще дойдем ние.Утре живот и здраве, ще се види кой кой е.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот psixopat » Чет Дек 31, 2009 11:21 pm

Аз със сигурност няма да дойда утре, но какво да се прави. Пожелавам ви приятно каране.
Аватар
psixopat

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Пет Яну 01, 2010 8:32 am

Хайде ЧНГ . Тръгвам , довечера ще има снимки. Пускайте телевизорите на компютрите да загряват.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот lupi » Пет Яну 01, 2010 4:11 pm

Ч. Н .Г на всички, да сте живи и здрави да ви варви по вода и да няма никакви проишествия.

А що се отнася до дебелите и исполин, в всяко стадо си има и черна овца,но това не е от значение.Не е нужно да се обижда който и да било поради простата причина че незнаеш кой е този или тези , не можеш просто етака да наричаш някой олигофрен или др.

Наистина незнам за кого се отнасят тия обвинения и обиди но и аз и мой приятели карат в тази три вече групи в габрово и не ми е приятно да се пишат такива неща в този форум.
Просто катайте и се забавлявайте има място за всички,а за минусите даваите ги на мен, все тая само не обиждайте и не ругай-тъпо е.

Пък и аз съм способен и мога да навра нечия каска в дупето му .
Аватар
lupi

Рейтинг: 925

Мнениеот psixopat » Пет Яну 01, 2010 4:16 pm

ЧНГ на всички. :beer: Ето моите снимки от днескашното ми каране. http://psixopat.snimka.bg/daily/1-vi-ya ... ane.458563 Чакам вашите. :agree:
Аватар
psixopat

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Пет Яну 01, 2010 5:33 pm

Kaкво да ви кажа,невероятно беше. Времето , и карането, и всичко включае и боба.Покатерихме се на големия баир, и по този начин започна годината. Много добре си изкарахме, и се видяхме с другата част от алтернативните. Посрещнали са нова година на базата на спасителите.Нагостиха ни с чайче( по точно Пешо ,като хазяйн)видяхме се , посмяхме се , поприказвахме си глупости за този и онзи. А да , честито на Светльо за новата стара кола. Да си я джитка със здраве. Ей, голям хамбар е този ФОРД. Слънцето, не мога да не спомена слънцето. Много хубаво препичаше.По едно време ми се щеше да си полегна на припек. Леко се спуснахме до Партизанска песен, и там ...Голямо стреляне беше после.Поредния хубав ден. Ето снимките от него. http://www.album.bg/silvestroff/albums/119543/
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот todor_todorov » Пет Яну 01, 2010 11:19 pm

Ч.Н.Г. на цялата група, с пожелание за много здраве, щастие, любов, много слънчеви дни на 2ве колела и безаварийна 2010г. :beer:

Виждам вече сте открили сезона :clap:, аз още несъм, но смятам утре да поджъткам. С нетърпение чакам срещите ни през новата година (пожелах си да са МНОГО) :clap:
Поздрави на всички.
Обичаш ли гората, боклука в торбата!
Аватар
todor_todorov

Рейтинг: 1610

Габровци и други .

Мнениеот nikoi » Съб Яну 02, 2010 4:01 pm

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!
Много здраве и късмет през новата година,
и разбира се да навъртим много километри заедно!!!
И както се казва: нова година, нови маршрути.....

П.П. Не е ли сега времето да си направите Планинска застраховка ?!?
Изображение Изображение Изображение
Аватар
nikoi

Рейтинг: 1510

Мнениеот kreator76 » Съб Яну 02, 2010 9:01 pm

psixopat написа:А аз пожелавам на всички приятно изкарване и леко изтрезняване :beer: .Внимавате покрай пиротехниката, защото пръстите ви трябват- най-малко за да натискате лостчето на спирачката. :D Също така ви пожелавам приятно каране утре, и както ни тръгне утре, така да ни върви през годината на всички.
П.П опа забравих вие се по карането, хората които бяха по пиенето и изтрезняването пишат в една друга тема малко по-надолу.Ама на тях няма да им обръщам внимание, щото ми цъкат минуси. :dgrin:

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН. :beer: Приятелю в твоето изказване мисля че визираш нашата скромна група на ДЕБЕЛИТЕ И БАВНИТЕ :rofl: :rofl: дано да се лъжа .Бъди сигорен че от нас никой не ти е цъкал минуси,нашата групичка изникна поради две причини .1-не можем да издържаме на темпото с което карат момчетата които пишат тук и са във много добра форма :clap: /и я подържат постоянно от доста време .а ние тепърва се запалихме по това и ни е голям мерак /па макар и на дърти години :hbang: :hbang: /така че първо трябва да понатрупаме опит и издръжливост :banghead: :banghead: .2-НА МАЙТАП СЕ КРЪСТИХМЕ ТАКА :rofl: :banghead: и както каза Лупи не е хубаво да се обиждаме и заяждаме в такъв форум :nono: :nono: тук всичко е за спорта и доброто настроение :hbang: и хубавите гледки в планината .
Аватар
kreator76

Мнениеот psixopat » Съб Яну 02, 2010 9:13 pm

Несъзирам вас , тази група. viewtopic.php?f=5&t=23423 Вие нямате рейтинг да давате + и -.
На вас мога единствено да се възхищавам, защото сте тук за да карате и да споделяте интересите си с други, а не да си избивате комплексите.
Аватар
psixopat

Мнениеот kreator76 » Съб Яну 02, 2010 9:36 pm

БEШЕ ВАЖНО ДА ИЗЯСНИМ ТЕЗИ НЕЩА :beer: ЩЕ ПОКАРАМЕ ЗАЕДНО НЯКОЙ ДЕН :beer: :hbang: :hbang: :beer:
Аватар
kreator76

Мнениеот psixopat » Съб Яну 02, 2010 9:42 pm

Няма проблем с удоволствие. :agree: Спирам да спамя тук.
Аватар
psixopat

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Съб Яну 02, 2010 10:16 pm

Утре 03.01.2010. НЕДЕЛЯ , на автогарата в 09.00.Това при условие, че не вали.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Яну 03, 2010 4:28 pm

E, валя. Не беше никак приятно, но нямаше как.В позиция на изчакване сме, за следващата неделя.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Пет Яну 08, 2010 7:40 pm

Наближава неделя, и се стягайте в кръста. Сбор в 08.00. на автогарата. Ако е добро времето разбира се .Кой с каквото има, с това да идва, колело , тротинетка , велоалгометър.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Яну 10, 2010 4:33 pm

Измина и този ден , не без каране разбира се.Позаобиколихме по вилаетите около Габрово, Царева ливада, Дряново, и по стария път за Габрово .Избягахме от дъжда, просто той вървеше малко след нас. Е, размина ни се мокренето де. Позяпахме рибарите в Царева ливада. Хубави кефалчета имаше, и се даваха . Огромни камари с боклук имаше малко по нагоре от ловджийската чешма. Утре дори ще пусна снимките в сайта на Дарик Радио, и ще им кажа за къде става дума.Ужас. Толкова мизерия .Имам предположение от къде са го докарали, но някой хора ще им отидат на гости. Задължително.Та, ден точно за каране си беше. В Дряново направихме чай пауза, после чак не ни се тръгваше. В крайна сметка се прибрахме по живо и здраво. Снимчици:http://www.album.bg/silvestroff/albums/121016/
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот tanya » Нед Яну 10, 2010 6:34 pm

Късметлии :agree:
При нас почти цял ден валя и то хубав проливен дъжд.
Имам едно питане за пътеката между Драновския манастир и Боженци. В какво състояние е и става ли за колело? Как е маркировката?
Набелязала съм си я няколко години. Къмпингът край манастира е чудесно място за нощувка и отдавна си мисля за един уикенд там. То вярно, че лятото е още далеч, ама през един зимен дъждовен ден какво друго да правиш, освен да нахвърляш планове за бъдещи карания :dontknow: :D
Изображение
Аватар
tanya

Рейтинг: 1913

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания