mastermisho написа:без мен тази вечер...
100% ще вали => и аз ще пропусна...
mastermisho написа:без мен тази вечер...
papi007 написа:http://media.snimka.bg/2708/011670553-big.jpg
Нямам какво повече да казвам
Днес завърших Онтариото, утре съм на работа през деня, но вечерта ще бъде екстра за едно нощно, мисля да се включа. Трябва да мина през Веломанията на Наско, бях харесал една мигалка и фарче за около 45лв, доста сносни, ще ги видим.papi007 написа:Аз съм го замислил (ако трябва и сам) да ходя към Владая.
За хората, които не са минавали по пътеката - има първоначално доста изкачване (да не ви притеснява, не сме на състезание , ще има почивки, бира и лаф), след това доста равно като участък каране, след това по обратния път. Който ще се разхожда с мен (мисля че е най-накрая време за едно свястно нощо каране) нека все пак си вземе малко по-дебелички дрехи, ядене и вода/бира за из път. Без фарове хората просто да знаят че не че не бих ги искал, но ще са си камикадзета! А каските, надали някой ще ме опровергае че са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ . Това е за мен спрямо утре![]()
Best wishes, papi007
papi007 написа:Аз съм го замислил (ако трябва и сам) да ходя към Владая.
За хората, които не са минавали по пътеката - има първоначално доста изкачване (да не ви притеснява, не сме на състезание , ще има почивки, бира и лаф), след това доста равно като участък каране, след това по обратния път. Който ще се разхожда с мен (мисля че е най-накрая време за едно свястно нощо каране) нека все пак си вземе малко по-дебелички дрехи, ядене и вода/бира за из път. Без фарове хората просто да знаят че не че не бих ги искал, но ще са си камикадзета! А каските, надали някой ще ме опровергае че са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ . Това е за мен спрямо утре![]()
Best wishes, papi007
Страх ли те еborislav написа:Много почнахте да говорите за романтика и чукане
marsa написа:Страх ли те еborislav написа:Много почнахте да говорите за романтика и чукане
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта