digimortales написа:Здравейте, ако има някой навит за каране в събота-24.04. да се обажда. Идеите са няколко-да видим дали се е стопила пряспата към Енина, Исполин и надоло по Химитлийската пътека в южна бг или квото се разберем
digimortales написа:7.05 - гусевето + езерото
botroid написа:digimortales написа:7.05 - гусевето + езерото
Перфектно!А за 6-ти и 8-ми, някакви идеи?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Popa написа:... Мисля си че е крайно време хората от Габрово , обичащи и каращи в планината да превъзмогнат предрасъдъци и простотия и да се ...Обединят
joropc написа:Popa написа:... Мисля си че е крайно време хората от Габрово , обичащи и каращи в планината да превъзмогнат предрасъдъци и простотия и да се ...Обединят
При положение, че габровци са от най-сериозните карачи практикуващи този спорт, това отдавна трябваше да стане....никога не е късно.
Popa написа:Аз имам предложение към всички Габровци, които този уикенд им се ходи до вр. Ботев:
Да се съберем всички заедно и да се качим , хем групата ще бъде по- разнородна и ще бъде по- весело, хем повече хора- повече възможности , един има кола , друг разбира от колелета , трети има пакет за първа помощ, всичко се случва по- пътя.Който няма възможност да дойде за целия преход , може някаква комбинация до някъде или да се срещнем по- пътя и т. н. Мисля си че е крайно време хората от Габрово , обичащи и каращи в планината да превъзмогнат предрасъдъци и простотия и да се ...Обединят
.
Айде сега някой да си сложи ръка на сърцето и да каже че не съм прав.
![]()
![]()
sensation_blue написа:Е в крайна сметка се събрахме доста габровци на Ботев и понеже всеки има сили и мераци за различни неща, не случайно има XC, има AM има и FR стилове в МТБ-то. Не може феновете на последното да карат постоянно с тези с възможности само за 1вото - нормално е да има различни групи, с някоя от които да може човек да кара според възможностите си, нали?
Ето моя скромен принос към снимките от хубавата разходка до Ботев
http://www.album.bg/itzoa/zoom/24445831/139962/ (реших все пак от благоприличие да махна снимката, която показваше какво гледате с такъв интерес)
Aз лично съм много доволен - успях да се кача и сляза без да се пребия, че на всичкото отгоре надолу даже ми беше кеф... за съжаление мъглата попречи да се порадваме на гледките, а именно това ми бяха мераците, но нищо... другия път
sensation_blue написа:Васко гледай да си винаги до някой в мъглата защото наистина се оказва че може да има сериозни последствия... даже ние няколко човека за секунди се разсеяхме и хванахме други колове през юрушка грамада които ни отведоха пак долу на пътя... и понеже не бяхме минавали през него веднага тръгнахме да бутаме пак нагоре само и само да не се загубим въпреки че някои от нас бяха доста гроги ...и явно е имало защо, след като ти хем като си минал от там пак си изпуснал пресечката... вече знам че ако не познаваш пътя не трябва да си сам или поне да следваш твърдо зимната маркировка особено при такава мъгла....и особено като няма обхват
жалко че така се е развила за теб ситуацията и си тръгнал към Калофер, но важното е че сте се намерили с Петко и Лупи които останаха да те чакат и сте се спуснали живи и здрави въпреки че е било непрогледен мрак... е това можеше и ти да го кажеш, но се радвам че сте добрепоздравления за тъмното и явно доста екстремно спускане обратно
![]()
и за да не се повтаря - взимайте си поне 1 фар![]()
п.с. мерси за снимкитестрахотни са!
Благодаря още един път на Петко и Николай-Лупито
Те са истински корави момчета
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта