taurus13 написа:Кроко то Паничище раздела е същото - разликата е само в изходната точка...от един момент нататък все ще се набием в тълпите, освен ако не минем по пътеката край джерман и направо на старата хижа...
Ама Боби каза, че не иска да чува за пътеки след два дена с тандема Ботушаров-Щуров, та явно остава варианта да се качим по черен път...
Пътя обаче се движи под лифта и по него джипове, мотори и атв-та бол в неделя. Единственото което не съм минавал е пътеката през Скакавица и водопада, като алтернатива за качване до езерата. И все пак откъдето и да решим да се качим до Раздела, все ще минем през езерата и Вада си остава по-добрата изходна точка.
sos написа:Така, нека някой се реши и се изока нещо конкретно за утре, място, час, цел.Мисля да се присъденя
borislav написа:sos написа:Така, нека някой се реши и се изока нещо конкретно за утре, място, час, цел.Мисля да се присъденя
Стана ясно, че ще се тръгва от х.Вада. Маршрута който предлагам е следния: х.Вада-х.Ловна-х.Скакавица-Водопада на Скакавица-Седемте рилски езера-Раздела-Зелени рид-х.Вада
Не е натоварващ и може да се наблегне на поза и горски изкушения
taurus13 написа:Утре среща къде? - срещу Пирогов ли?
sos написа:Боби, малко по конкретно?
bdz43r написа:Как стои въпроса с транспортирането, че и аз се изкушавам...
bdz43r написа:Значи +1.
Срещата последно Пирогов или локалното на Цариградско?
borislav написа:bdz43r написа:Как стои въпроса с транспортирането, че и аз се изкушавам...
Ако киселото мляко и Милко дойдат с коли, ще има място. Ела на срещата!!!
ХристоС. написа: Крокопътеките също
Май е крайно време да финализираме джърси-одисеята...
Нека Радо да обобщи инфо-то досега и да получим един ОКОНЧАТЕЛЕН списък
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта