vpravov написа:...... и снимките са малко!
![]()
Малко ама съдържателни

И на Зогго и на Мастера и на всички които снимаха,снимките са супер.

Не знам за карането,ама снимането беше на ниво.

Важното е,че се забавляхме искренно

vpravov написа:...... и снимките са малко!
![]()
THEZOGGO написа:...
И след този епичен диалог, има, няма километър и половина след което момчето което караше с тази гума трябваше наново да я лепи.![]()
taurus13 написа:Другия път, нема рипам толкоз, че да ми влезе и кратуната в кадър.Браво за снимките!
borislav написа:Reaktor е прав, имало е такива случаии наистина цялата група страда. Тези мероприятия се правят за да се привлечат повече хора в спорта и повече хора да имаме приятни изживявания, не обратното.
valsto написа:разбрах, че в някои ситуации е хубаво вилката да има повече от 50 ход
Alleyezonme написа:Младежи носите ли си пижами
Alpina написа:За съжаление по едно време реших да карам последен и така се разделихме, иначе щях да ти дам да пробваш моето колело... но все пак се надявам че скоро пак ще караме заедно и тогава съвсем ще се убедиш в това, а и че всъщност хода не е всичко![]()
До тогава надявам се да съм сменил седалката, че на никого не бих направил услугата да кара на моята
azsa-bachinito написа:Ма ка спират густавите,А?![]()
Надявам се да нема демиджи по колелото. Благодатя на организационния комитет на ВК "Нашата група" за хубавото каране.
Имаше човек без каска отново. Следващият път индивиди без минималната екипировка просто ще бъдат връщани. .
Знам че сте много добри и безмъсртни, но това са правилата. Be save clean fun.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта