Всичко беше изчислено
  Всичко беше изчислено   До нови срещи
  До нови срещи  
 Всичко беше изчислено
  Всичко беше изчислено   До нови срещи
  До нови срещи  

tisho написа: Ай ся кажете, че Средна гора не е
скрита лимонка!

А като се раззелени всичко ще стане райско.
  А като се раззелени всичко ще стане райско. .
 .kosiani написа:Късо, но качественноВсичко беше изчислено ...
 Ще трябва да се върнем някой хубав ден да изпълним точката с лежането на полянка и доволното преживяне
 Ще трябва да се върнем някой хубав ден да изпълним точката с лежането на полянка и доволното преживяне  

. "Ето на онази полянка можете да хапнете и да починете" и докато се извадиха сандвичите... заваля
 . "Ето на онази полянка можете да хапнете и да починете" и докато се извадиха сандвичите... заваля   дъждобраните замениха сандвича и давай надолу, но хубаво надолу си беше- супер. Браво за маршрута и благодаря на всички които ни изчакаха докато се дотътрим с фиата. Чакаме повторение
 дъждобраните замениха сандвича и давай надолу, но хубаво надолу си беше- супер. Браво за маршрута и благодаря на всички които ни изчакаха докато се дотътрим с фиата. Чакаме повторение  

taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

чакаме следващата Хисариада
  чакаме следващата Хисариада  

Всичко беше екстра. Благодарности на организаторите и до нови срещи.
  Всичко беше екстра. Благодарности на организаторите и до нови срещи.  

))))
)))) 
  )) На юруш го взехме:)
)) На юруш го взехме:) 

THEZOGGO написа: В края на спускането намерих на пътеката ето това шише. Който си го познае, може да ми пише лично съобщение, за да му го върна. Не е отваряно и не е изсипано съдържанието му. Както го намерих, така и ще го върна на собственика му.
 Шишето е на сина ми и вече му бях обещал ново за утре
 Шишето е на сина ми и вече му бях обещал ново за утре   То неговото не се губи, ами дано скоро се видим пак по пътеките!  Голямо благодарско!
  То неговото не се губи, ами дано скоро се видим пак по пътеките!  Голямо благодарско!  

Видяхме и слънцето над билото на Балкана, видяхме и синьото небе на края на облачния фронт. Впоследствие видяхме и ясното звездно небе, но вече от колата. Тук е момента да се оплача от смяната на времето с лятно, заради което стана още по-трудно да замръкнем. И все пак измамихме отново времето - сигурно пак най-топло и сухо ни беше в БГ.
  Видяхме и слънцето над билото на Балкана, видяхме и синьото небе на края на облачния фронт. Впоследствие видяхме и ясното звездно небе, но вече от колата. Тук е момента да се оплача от смяната на времето с лятно, заради което стана още по-трудно да замръкнем. И все пак измамихме отново времето - сигурно пак най-топло и сухо ни беше в БГ.  

.
 . 

.
. .
.

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта