и ще дойда.
  и ще дойда.taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

psixopat написа:Лупи, ако е сигурно, че ще е ходи там идвам.Само да не се наложи да помагам на баба с пренасянето на дърваи ще дойда.

Хаха така е, но като ги докарат, ще трябва да помогна.Най-малкото неудобно ми е да изфистясам.И все пак дано да дойда.
  Хаха така е, но като ги докарат, ще трябва да помогна.Най-малкото неудобно ми е да изфистясам.И все пак дано да дойда.  
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

.
 . 

.
 .
 Ще измисля нещо.
 Ще измисля нещо.taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

Ето, че вече имаме двама колеги класирали се в тройката в Тетевен и в Стара Загора. Да са живи и здрави и им пожелавам много хубаво и свободно време за походи!
 Ето, че вече имаме двама колеги класирали се в тройката в Тетевен и в Стара Загора. Да са живи и здрави и им пожелавам много хубаво и свободно време за походи!

lupi написа:Незнам за неделя но в събота збора ще е в 13.30 пред магазина на Одрински.Ще се кара до Витите скали за да си наберем Люляк,карането ще е много леко.

Ще се споделят транспортните разходи. При интерес - ЛС или на телефон....все ще го намерите. Офертата важи за всички  фенове, независимо от клубната им принадлежност.
 Ще се споделят транспортните разходи. При интерес - ЛС или на телефон....все ще го намерите. Офертата важи за всички  фенове, независимо от клубната им принадлежност.
 споделете идеи за неделното каране
 споделете идеи за неделното каране   
 Много ми се ще, докато другите са на Сопот, да ви заведа на "малкия Сопот", което е стръмно спускане към Енина с много камъни и долу целите прашасали, изморени и слънчасали, да се начерпим дружно с потни благи бирки
 Много ми се ще, докато другите са на Сопот, да ви заведа на "малкия Сопот", което е стръмно спускане към Енина с много камъни и долу целите прашасали, изморени и слънчасали, да се начерпим дружно с потни благи бирки  А за десерт, сладоледчета и колички
 А за десерт, сладоледчета и колички 

Имаше и доста спукани гуми че и пръсната външна гума.Имахме и ново попълнение в отбора, макарче че  доста се испоти и псуваше постоянно се справи отлично като за перво каране, бараво на Жорката ( брат ми )
  Имаше и доста спукани гуми че и пръсната външна гума.Имахме и ново попълнение в отбора, макарче че  доста се испоти и псуваше постоянно се справи отлично като за перво каране, бараво на Жорката ( брат ми )    

Всички му пожелаваме да не се отказва.
 Всички му пожелаваме да не се отказва.

проспах тръгването
 проспах тръгването  Има ли някой който е в Г-во и ще кара по-късно?
 Има ли някой който е в Г-во и ще кара по-късно? 

НИКОГА БЕЗ КАСКА В ПЛАНИНАТА  И НЕ САМО ТАМ

Backo_ZX5 написа:Ето моите снимки от съботното каране до Витата стена: http://www.album.bg/backozx5/albums/132438/

lupi написа:Backo_ZX5 написа:Ето моите снимки от съботното каране до Витата стена: http://www.album.bg/backozx5/albums/132438/
Все арни ора ве,и затуй снимките са убави.

Отам хижа Хлебна  и якото спускане към язовира
 Отам хижа Хлебна  и якото спускане към язовира  .Отам якото качване почти до Руйчевци и пак газ на доло
  .Отам якото качване почти до Руйчевци и пак газ на доло  И за финал  среща на часовника в центъра с /НОВАТА ГАБРОВСКО ЮЖНЯШКА ГРУПА
 И за финал  среща на часовника в центъра с /НОВАТА ГАБРОВСКО ЮЖНЯШКА ГРУПА  /пак на по биричка
 /пак на по биричка   Както се разбра и при тях карането е било доста яко /искам снимка на авариралия борко
 Както се разбра и при тях карането е било доста яко /искам снимка на авариралия борко  / .ФАКИ ДАВАЙ СНИМКИТЕ ....
 / .ФАКИ ДАВАЙ СНИМКИТЕ .... 
Silvestroff Gabrovo написа:Аз пък днес бах към Сопот с Виторино, Кибиков, Психопата, и Пешо .Много слънце, много пепел, много участници, и много голямо закъснение на старта. Хубаво изкарахме , и се видяхме с много хора.За завършек направихме и едно колективно нощно пикане. http://silvestroff.snimka.bg/travel/02-05-2010.497476.all

Днес обаче тримца направихме ,едно хубаво каране през Потока до Бузлуджа и обратно по същия път.Преди 6 месеца когато за първи път с Лупи решихме да качим Бузлуджа през Потока / с другите момчета/,мога да кажа че тогава почти отдоло до горе си го изкарахме пешачката
  Днес обаче тримца направихме ,едно хубаво каране през Потока до Бузлуджа и обратно по същия път.Преди 6 месеца когато за първи път с Лупи решихме да качим Бузлуджа през Потока / с другите момчета/,мога да кажа че тогава почти отдоло до горе си го изкарахме пешачката  Но сега положението беше друго за което съм много доволен
  Но сега положението беше друго за което съм много доволен  ето и малко снимков материал  http://kreator76.snimka.bg/mountain/gab ... 0-g.498056
 ето и малко снимков материал  http://kreator76.snimka.bg/mountain/gab ... 0-g.498056 НИКОГА БЕЗ КАСКА В ПЛАНИНАТА  И НЕ САМО ТАМ
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта