Ето снимки от мен:
http://slav4o0o0o.snimka.bg/hobby/obiko ... lav.606276

Дам, много добро каране се получи - простих в по-голяма степен на Николай за зверското тикане и маршрута по билото. Каменната пътека и връткането в Южна България, както и изкачването по тъмно заедно с красивите гледки преди това от х. Соколна и малко преди нея отново ми размекнаха изстрадалата душичка.
  Дам, много добро каране се получи - простих в по-голяма степен на Николай за зверското тикане и маршрута по билото. Каменната пътека и връткането в Южна България, както и изкачването по тъмно заедно с красивите гледки преди това от х. Соколна и малко преди нея отново ми размекнаха изстрадалата душичка.   А и изгубените девойки ме накараха да спра да пцувам нашия русенски водач - оня с големия х....
  А и изгубените девойки ме накараха да спра да пцувам нашия русенски водач - оня с големия х....    

Дори в х. Партизанска среща (нали не бъркам, вчера й виках Партизанска песен
  Дори в х. Партизанска среща (нали не бъркам, вчера й виках Партизанска песен   ), още вечерта, преди да потеглим, се роди идеята за трети преход - да завъртим отново обиколката отпреди 2 месеца - през Росоватец и след това да отперем към х. Тъжа, да я подминем като малка гара и да продължим към с. Тъжа - така биха се събрали 3-4 часа непрестанно спускане и минимално бутане, а гледките там също не са за изпускане. Усещам как Габрово и околността ще се превърнат в 1 от любимите ми дестинации!
  ), още вечерта, преди да потеглим, се роди идеята за трети преход - да завъртим отново обиколката отпреди 2 месеца - през Росоватец и след това да отперем към х. Тъжа, да я подминем като малка гара и да продължим към с. Тъжа - така биха се събрали 3-4 часа непрестанно спускане и минимално бутане, а гледките там също не са за изпускане. Усещам как Габрово и околността ще се превърнат в 1 от любимите ми дестинации!   

много добро
  много добро
Silvestroff Gabrovo написа:Който дойде, знае къде сме ходили.Който не е дошъл ,ще гледа снимки.https://picasaweb.google.com/117033687189002540173/2011_08_07?authkey=Gv1sRgCNexgIK-1ZbrRQ

Silvestroff Gabrovo написа:.Хамстера ще пусне тема, като идеята е да се катерим от Острец по тъмно до Тъжа. Там сън, на сутринта до горе, и обратно към Острец. Ми дай накоя и друга снимка от миналата седмица.

Ако беше налул едни протектори, щеше само да ги ужули здравата и всичко щеше да е вече забравено. Отначало и аз подхождах лекомислено към спусканията, но след като се сдобих с белези, които ще ми останат цял живот, се позамислих. Надявам се, да му дойде акъла и на Жорето
 Ако беше налул едни протектори, щеше само да ги ужули здравата и всичко щеше да е вече забравено. Отначало и аз подхождах лекомислено към спусканията, но след като се сдобих с белези, които ще ми останат цял живот, се позамислих. Надявам се, да му дойде акъла и на Жорето 

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта