Не знам дали влиза във форума.
 Не знам дали влиза във форума. 

penmark написа:Днес един "Исполин" с шосейка беше в Казанлък и гледаше обиколката. Интересен беше на хората, даже някои го снимаха.Не знам дали влиза във форума.
Тъкмо гледах тези снимки и го видях случайно.
https://picasaweb.google.com/1120460824 ... 3204423618

digimortales написа:да има аз съм отпуска тогава и може да спретнем нещо.

joropc написа:digimortales написа:да има аз съм отпуска тогава и може да спретнем нещо.
Оле, оле, предупреди човека за фулфейси, ала бала...

От над седмица не съм си пипал ни един от двата байка - пуста работа, пусто време. Как ви завиждам, че продължавате да бръмчите най-редовно... Нещо се е облещило слънцето днес в Русе, утре и вдругиден го дават още по-облещено, тей че ше зема и аз да повъртя, е тей за тонус!
  От над седмица не съм си пипал ни един от двата байка - пуста работа, пусто време. Как ви завиждам, че продължавате да бръмчите най-редовно... Нещо се е облещило слънцето днес в Русе, утре и вдругиден го дават още по-облещено, тей че ше зема и аз да повъртя, е тей за тонус! 

Смятам новата година да ви атакувам планината с ново, по-добро зверче, вече подготвено и за катерене.
 Смятам новата година да ви атакувам планината с ново, по-добро зверче, вече подготвено и за катерене.   Живот и здраве всичко да е наред, ще се гоним по баирите!
  Живот и здраве всичко да е наред, ще се гоним по баирите!  

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта