Здрасти, завърнах се от Перпендикулярната, курс утре ще има, изпратил съм писма на записаните до момента.
@galileo
Отговорът на въпроса ти много зависи от твоите собствени умения. Трасетата в Боровец (пък и изобщо в байкпарковете) не са от най-леките, допълнителен фактор е, че обикновено предразполагат към по-висока скорост, а пък лифтът позволява няколко спускания. В комбинация тези неща водят най-малкото до по-бързо натрупване на умора и по-бързо амортизиране на велосипеда, ако е твърдак.
Курсът ще е основно по Need For Speed, Green Mile и малко Хари Потър и All Mountain. Първите две са доста грубички с твърдак.
От друга страна, в курсовете досега са идвали доста хора с твърдаци, даже такива с не особено добра окомплектовка, и някои от тези хора се справяха отлично, но натрупваха повечко умора от другите, които са с меки колела. Така че най-важното е доколко ти самия владееш велосипеда си на трудни и технични терени. Ако на технични пътеки като Локорско или като повечето от витошките пътеки се чувстваш стабилен и достатъчно уверен, т.е. ако не изпитваш някакви сериозни затруднения в управлението и овладяването на велосипеда, би трябвало да се справиш и в байкпарка, като ще трябва малко по-често да си почиваш.
@LUDIO
Аз имам място в колата, може да пътуваме заедно, но зависи и от твоето местоживеене, защото аз тръгвам от манастирски ливади - ако си там някъде или попът, може да се комбинираме, т.е. да те взема. Ако искаш, звънни ми на 0887321695 (Любо) и да видим какво ще измислим.