12-13-14 Юни, Маршрути около Созопол

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

12-13-14 Юни, Маршрути около Созопол

Мнениеот RideYourDonkey » Пон Юни 08, 2015 1:44 pm

На 12-13-14 Юни, заминавам с нощния влак София - Бургас, сутринта на 12 тръгвам с колелото към Градина, място на което ще остана е гората зад бар Безкрай, ще има рождени дни на няколко човека. Спането е на хамак/палатки аз ще си взема и двете по едно. Ако има желаещи, може да отидем заедно, за сега само аз ще съм с колело, но желанието ми е да пообикалям и да не съм сам малко из околностите на Созопол. Като се прибирам на 14 вечерта пак нощния Бургас - София, за сега го мисля в спален вагон за да си почина по добре от пътя. Ще се радвам на приятна компания.
Успехи и Поздрави
RideYourDonkey

Рейтинг: 1198

Re: 12-13-14 Юни, Маршрути около Созопол

Мнениеот tratto » Вто Юни 09, 2015 12:06 pm

Здрaвй кaто мaршрут ти препоръчвaм Бaкърлъкa. Рaботя в пицaриятa до глaвния вход нa къмпинг Грaдинa, попитaй зa Росен.
:bowdown: Aко се освободя може и дa покaрaме. :D
Нагоре без лифт, а надоле с дрифт!!
Аватар
tratto

Рейтинг: 1225

Re: 12-13-14 Юни, Маршрути около Созопол

Мнениеот RideYourDonkey » Вто Юни 09, 2015 1:12 pm

tratto написа:Здрaвй кaто мaршрут ти препоръчвaм Бaкърлъкa. Рaботя в пицaриятa до глaвния вход нa къмпинг Грaдинa, попитaй зa Росен.
:bowdown: Aко се освободя може и дa покaрaме. :D

а супер, може да мина, аз май за сега си намерих една позната която се надъха.....ако не забравя сутринта, ще мина....може да ми обадиш интересни места за скоци, аз знам един преди каваци....
RideYourDonkey

Рейтинг: 1198

Назад към Индивидуални карания