Съботно до Тръстеная

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Съботно до Тръстеная

Мнениеот catchsander » Сря Мар 24, 2021 9:13 pm

Мисля да се разходя до х. Тръстеная в събота, 27.03. Планирам тръгване към 8:30 - 9:00 от София. Пристигане в гара Лакатник към 10:00. От там нагоре към хижата, почивка за обяд и зареждане на малиново вино и обратно към гара Лакатник. Ако има Желаещи, имам място за 2-ма (3-ма, ако не се притесняват от вируса) при мен.
catchsander
 
Мнения: 6
Рейтинг: 1200
Регистриран на: Чет Апр 14, 2011 8:47 am

Назад към Индивидуални карания

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта