Делнични карания на 5, 6 и 7 февруари 2024

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Делнични карания на 5, 6 и 7 февруари 2024

Мнениеот Admin » Пет Фев 02, 2024 12:41 pm

Ще карате ли през тоя хубав и топъл уикенд? Аз, за жалост, съм ангажиран и няма да мога, но затова пък смятам да наваксам в още по-топлите делнични дни от понеделник до сряда! Ако има желаещи да си правим компания, ето го план-графикът:

Тъй като не съм карал повече от месец (представете си!), в понеделник (5 февруари) ще започна с едно лежерно Локорско (Дългата) и след нея, ако има желание и сили, едно-две кръгчета по Манчо. Ще изчакам да се затопли приятно и в 11 ч ще се курдисам на площада в изходна позиция.

Вторник (6 февруари) – отново в 11 ч, само че в Желява. Отдавна не съм карал там, като се чудя дали да не се кача чак до горната част на пътеката – твърде е вероятно. След първото спускане може да избутаме по една пряка пътека до пътя и да направим още едно (но пак ще е по Желявската, а не по „Скритата“ към Елешница, защото ме мързи да се връщам оттам).

Сряда (7 февруари) – мястото е Сеславци, а маршрутът ще е по-дълъг и предимно в стил крос-кънтри (това не го разбирайте като темпо, то ще е лежерно, а като редуване на изкачвания и спускания). Ще спуснем и пътеката под вр. Керимова чука, и основната пътека, но преди тях ще повъртим малко нагоре-надолу по черни пътища. Като дължина ще дойде около 25 км, като денивелация не вярвам да е повече от 1000 м. За това каране срещата ще е по-рано – примерно в 10:00 ч на това място: https://maps.app.goo.gl/iPKGe9dm2LdTHj3GA

Ако има желаещи, да пишат за кой ден, с кола ли са или си търсят място при някого и т.н. Аз мога да возя още двама в колата, като засега едното място в сряда е заето.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin
 
Мнения: 16373
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пон Май 20, 2002 12:00 am
Местоположение: София

Re: Делнични карания на 5, 6 и 7 февруари 2024

Мнениеот Admin » Вто Фев 06, 2024 7:36 pm

За всеки случай да напиша и тук, че за утре, сряда, срещата ще бъде в 11:00 ч вместо в 10:00.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin
 
Мнения: 16373
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пон Май 20, 2002 12:00 am
Местоположение: София


Назад към Индивидуални карания

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта