Съботно из Рила

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Съботно из Рила

Мнениеот Admin » Пет Юли 08, 2011 6:09 pm

За заклетите почитатели на хардкор изпълненията в Рила - утрешното каране няма да е такова!
Напротив, става дума за типично ХС каране с много изкачвания и спускания в района на Паничище, хижа Ловна, хижа Вада и части от Лакатишка Рила. Дължината ще е около 30 км, денивелация не съм смятал, но сигурно ще се съберат поне 700-800 м. При желание и наличие на сили можем да добавим още 7-8 км, но това ще го решим на място. Като цяло ще караме доста по черни пътища, но ще има и поне една технична горска пътека (през хижа Ловна).
Аз ще съм с един чужденец - Джери - някои го познават. Ще тръгнем от София около 8 ч, а началната точка на карането ще е или Зелени преслап или хижа Пионерска - зависи къде решим да оставим колата. По-вероятно е при Зелени преслап. Предполагам, че началото на карането ще е около 10:00 ч, тъй като най-вероятно ще сме на мястото в 9:30.
Ако някой желае да дойде, трябва да си намери транспорт и е най-добре да ми се обади на телефон 0887 321695, за да знаем кого чакаме, тъй като едва ли ще вляза тази вечер отново във форума.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Индивидуални карания