Ком - Емине - 2012

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Ком - Емине - 2012

Мнениеот taskonti » Вто Юни 21, 2011 6:35 pm

Здравейте , казвам се Мартин. От Варна съм и имам намерение да премина Ком-Емине през 2012 г. с колело или пеш и си търся съмишленик/ци .Решил съм да е другата година , защото за тази нямам екипировка и подготовка.Ще се радвам ако някой се включи.
No Pain - No Gain , No Blood - No Glory !
taskonti

Рейтинг: 1200

Re: Ком - Емине - 2012

Мнениеот traveler » Вто Юни 21, 2011 7:04 pm

Това е доста амбициозна задача :eyebrow:
traveler

Рейтинг: 1251

Мнениеот taskonti » Вто Юни 21, 2011 7:19 pm

Ентусиазма ми е в повече но смятам , че ще се справя.
taskonti

Мнениеот lostrider@ » Чет Юни 23, 2011 11:46 am

Еми стягай се. Имаш една година. Успех!
Аватар
lostrider@

Рейтинг: 2000

Мнениеот XaCkBuTukC » Пет Юни 24, 2011 9:11 am

Освен за каране :) се подготви за комари и всякакви малки досадни насекоми които искат да ти се заврат във всяка дупка :D
Прочети всичките пътеписи за маршрута на хората които са го минавали :)
Аватар
XaCkBuTukC

Рейтинг: 1510

Мнениеот Antares » Пон Юни 27, 2011 6:49 pm

Ако до сега не си правил многодневен преход - по-добре недей. Нещата не опират само до каране, екипировка и физическа подготовка. На мен също ми е от доста време идея да го направя този преход, но все още не смятам, че съм готов за такова нещо. Хубаво е, такъв преход да го правиш с човек, на когото да знаеш, че можеш да разчиташ, а и да можете да си поделите багаж. Също си мисля, че е хубава идея докато се готвиш - да направиш отделни части от този маршрут за по-кратки интервали. Помня разказа на Боби Бомбата, много сериозен колоездач, който беше претърпял неуспех при опита да направи този преход...

Ако не си - попрочети разказите на хора, които са го правили...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот taskonti » Пет Авг 26, 2011 7:47 pm

Здравия разум надделя над емоцията и най-вероятно догодина ще тръгна с основната група . Приятни разходки и преходи на всички .
taskonti

Назад към Индивидуални карания