Триград-Широка Лъка

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Триград-Широка Лъка

Мнениеот mjjmiro » Сря Авг 31, 2011 10:59 pm

Мисля да ходя към Триград и Широка Лъка та се чудя дали да не си взема и байка та да покарам из района. Ако някой е карал там да сподели как са пътеките между селцата? :beer:
Аватар
mjjmiro

Рейтинг: 1240

Re: Триград-Широка Лъка

Мнениеот LandShark » Чет Сеп 01, 2011 9:39 am

Взимай байка! Няма да съжаляваш. Родопите са уникално място! Има както множество черни пътища за по-релаксиращо каране, има и пътеки. Може да разгледаш маршрута Рудопия, който минава оттам, както и онлайн картите на опънстритмап - има маркирани веломаршрути.
За поддръжката на велосипедите си от години се доверявам на Н.Костадинов. И никога не съм бил разочарован.
«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»
Аватар
LandShark

Рейтинг: 2000

Мнениеот SPA » Чет Сеп 01, 2011 9:55 am

mjjmiro написа:Мисля да ходя към Триград и Широка Лъка та се чудя дали да не си взема и байка та да покарам из района. Ако някой е карал там да сподели как са пътеките между селцата? :beer:

От Триград може спокойно да се разходиш до всичките села около него: Ягодина, Буйново, Жребово, Кестен, Кожари, Водни Пад. Имаше един не лек маршрут който ги обикаляше почти всичките. От триград също може да идеш до Чаирите и обратно. Въобще има много и за ходене и за каране. Въпроса е само да имаш време.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот did » Чет Сеп 01, 2011 10:58 am

Виж GPS-трака на Перпендикулярна вселена 4! ;)
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот mjjmiro » Чет Сеп 01, 2011 4:47 pm

Принципно време имам до 08.09. Решил съм да посетя Чудните мостове - с. Забърдо , Орлово око, с. Триград, с. Широка Лъка. С един приятел сме се разбрали на 05,09 да се срещнем в Широка Лъка. Аз тръгвам на 03,09 рано сутринта и мисля да пообиколя из района и да разгледам пещери и разни други хубави места, след това да се установя в някой село или някъде на палатка и с колелото да обиколя съседните селца. Това ми е идеята, ако някой познава района и е ходил може да ми каже, какво и къде мога да посетя? Може ли да се спи на палатка някъде там? :beer:
Аватар
mjjmiro

Рейтинг: 1240

Назад към Индивидуални карания