www.Sports-tracker.com за сега позволява да сваляш само собствените си тракове, доколкото знам (има бутон EXPORT до всеки твой трак). Ако искаш мога да ти изпратя този от Стъргел - Челопеч по e-mail. Размерът на файла е 2,61 МБ, което не ми позволява да го прикача във форума. Този вариант на прехода, обаче не е много добър - има 20 км каране по асфалт и 52 км по черни пътища (както писах и по-рано, карах без актуална GPS карта и се обърках на няколко места, стана късно и се наложи да карам по асфалтовия път на връщане). След като се прибрах, разгледах картата и установих, че може да се направи маршрут със 100 % черен път и пътеки и дължина около 58 км (който ще пробвам при първа възможност).
Не знам дали показаната кумулативна денивелация е вярна, но наистина при каране почти не се усеща понеже е разпределена равномерно и е като разходка в парка

[quote="xcII"]@kolaboratsionist
[quote]Общо километри - 67. Средна скорост 10 км/час.[/quote] Абе не знам дали си толкова младеж или не, но за този маршрут и тези статистики е ясно, че си много добър състезател, ако решиш с лекота
Имам един въпрос: разгледах трака, на сайта на който си го постнал (доста интересен сайт с възможности за gps - "библиотека", не го знаех), но не намерих начин да сваля трака ти. Има ли такава възможност?
P.S. Стана ми интересно да видя дали кумултивната денивелация е такава, каквато я смята сайта, щото ми се видя малко преувеличена за този трак (не казвам неверна, но все пак)

[/quote]