Панчарево - Ловна хижа

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Панчарево - Ловна хижа

Мнениеот hyankov » Пет Юни 29, 2012 4:46 pm

fiderota написа:Обиколка на маршрута на 07.07.2012 ?

Аз тогава няма да мога, но утре от 13:30 някъде мисля да го мина.
Откраднаха ми велосипеда:
Sprint Apolon 2011, бяло/зелено/черно, черни платформени педали, помпа на рамката. Награда ако някой го намери.
Аватар
hyankov

Рейтинг: 1240

Мнениеот IEI » Пет Юни 29, 2012 7:28 pm

Приемаш ли един новобранец за компания за утре?
Ако приемаш пиши от къде ще тръгваш и да се срещнем.
IEI

Рейтинг: 1200

Мнениеот hyankov » Пет Юни 29, 2012 9:06 pm

IEI написа:Приемаш ли един новобранец за компания за утре?
Ако приемаш пиши от къде ще тръгваш и да се срещнем.

Колко начинаещ точно? :D С какво колело си?

Всеки над 18г. е добре дошъл (или под, но с опит и разрешение от родителите) :) Имай в предвид че има участък с бутане около 40-50 минути по относително стръмна пътека. Освен това аз самия съм начинаещ и не съм много добър във въртенето по нагорнище и за сега още бутам когато стане много зор.

Мисля към 13:30 да тръгна от Младост 2 (РУМ). Който иска можем да се чакаме около 13:45 на Младост 4 пред кино Арена. Маршрута ми е: Младост 4 -> Камбаните -> Язоврина стена на Панчарево -> Покрай язовира до най-източната му точка -> от там нагоре бутане до Ловна Хижа -> от там спускане до предната точка -> обратно към Младост 4.

Задължително: ръкавици и каска (колкото пъти съм излизал, всеки път съм падал, на ръцете си), вода (поне 1л, на хижата има чешма). Ядки и вафли са винаги добра идея.

Ако някой мисли да се join-ва най-добре да пише тук за да знам утре дали да чакам някой да се появи :)

Поздрави
Sprint Apolon 2011, бяло/зелено/черно, черни платформени педали, помпа на рамката. Награда ако някой го намери.
Аватар
hyankov

Мнениеот IEI » Пет Юни 29, 2012 9:49 pm

Срам или не каска и ръкавици нямам. До сега основно в градът съм карал :blush:
Въпреки това ми се иска да дойда особено с човек които знае пътя. Последния път като се опитах да карам във Витоша се изгубих по пътечките и до никъде не стигнах :lol:
Ще се целя във времевата точка от 13:45 да съм пред киното.
Карам крос грип 127 черен с оранжева лента(мен си по-трудно ще опиша)
IEI

Мнениеот hyankov » Пет Юни 29, 2012 11:02 pm

IEI написа:Срам или не каска и ръкавици нямам. До сега основно в градът съм карал :blush:

Може ли да караш колело за 900 лв и да не вземеш едни ръкавици за 15 :) Ще те чакам на Арената, за сега има шанс още 1-2 момчета да дойдат.
Аватар
hyankov

Мнениеот Andy3 » Съб Юни 30, 2012 10:52 am

Ще дойда на рума към 13:20. :)
Аватар
Andy3

Рейтинг: 1659

Мнениеот hyankov » Съб Юни 30, 2012 11:26 am

Оки супер. Който ще идва на Арената моля да изчака докато дойдем че може да се случи закъсняване ако ние почакаме малко на РУМ-а в Младост 2.
Аватар
hyankov

Мнениеот Opavlov » Пет Юли 06, 2012 11:34 am

Има ли някой за утре-7.7.2012?

Имам желание:)
Opavlov

Предишна

Назад към Индивидуални карания