Мини обиколка на България

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Мини обиколка на България

Мнениеот krisko29 » Съб Юни 15, 2013 9:18 pm

Здравеите ! В момента планирам една обиколка из България , тя ще е в рамките на 12 - 14 дена около 1400 км. Тръгването е на 7 юли от София.

1 ден - софия - карлово
2 ден карлово - габрово
3 ден габрово - русе
4 ден русе - силистра
5 ден силистра - варна
6 ден варна-бургас
7 ден бургас - тополовград
8 ден тополовград - кърджали
9 ден кърджали - смолян
10 ден - смолян - велинград
11 ден велинград - самоков
12 ден самоков - софия

Ако има навити да казват :) Също така ако има някои информация къде може да се отседне в съответните градове ще съм много благодарен , целта е легло и баня за възможно по малки цени :)
krisko29

Рейтинг: 1200

Re: Мини обиколка на България

Мнениеот materhorn » Нед Юни 16, 2013 5:41 pm

http://olimpsopot.com/
За Карлово
http://hotel-rai.tryavna.biz/
За Габрово
Като цяло ти препоръчвам ако искаш да ти излезе по-евтино да си направиш обиколката със спане в по-малки населени места.
Успех.
materhorn

Мнениеот рада » Вто Юни 18, 2013 2:33 pm

С какъв вид колелета ще сте? Километрите са доста, не знам за Карлово откъде ще се минава, но ако е по подбалканската, си трябват тънки гуми и тренирани колоездачи. :) Дайте малко повече инфо, възможно е да се включа.
рада

Рейтинг: 1244

Мнениеот krisko29 » Сря Юни 19, 2013 7:58 pm

възможно е да се промени леко маршрута. софия - троян - велико търново-шумен-варна. и на там по план
krisko29

Мнениеот krisko29 » Сря Юни 19, 2013 8:06 pm

аз лично съм с мтб, спането ще е в квартири или къщи за гости , ще е хубаво да се тръгва рано сутрин, каране с нормално темпо без бързане все пак това са си 12 дена . хубаво ще е да се посещават забелетелностите в градовете през които се минава . Багажа ще е минимален.
krisko29

Мнениеот рада » Вто Юни 25, 2013 9:30 am

Има ли промяна е датата? Пишете, май ще се включим аз и поне още един човек.

Има и още нещо - пътят към Русе е МНОГО натоварен с тирове, а не е много широк. Съветът ми е да се позаобиколи по по-селски пътища, защото настава една гоненица на тирове и коли и едно изпреварване и ще се залепим на някой тир или ще се метнем в поляната. Вчера минах от там с колата и наистина е ... екстремно, меко казано. Пътят между Плевен Бяла и нататък е все такова нещо. Така че малки селски пътища ще е по-безопасно.
рада

Рейтинг: 1244

Назад към Индивидуални карания