Неделя, 30 март - Чуйпетльво-Ярлово

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Неделя, 30 март - Чуйпетльво-Ярлово

Мнениеот Admin » Съб Мар 29, 2014 12:59 pm

С доста хора тази седмица си говорехме за каране в неделя, ако е хубаво времето и ето, прогнозата е чудесна.
За начало, напомням, че довечера преминаваме към лятно часово време, така че сверете си часовниците - срещата утре е по новото време, в 11:00 ч на площада в с. Чуйпетльово.
Маршрутът ще е с дължина около 25-30-35 км, разделен на две части. Първата част е Чуйпетльово-Ярлово и обратно, като ще караме по маркираните витошки маршрути. Това са около 25-30 км, има изкачвания но не са много тежки, спусканията също са предимно леки и приятни, по черни пътища и само в края една лесна пътека.
Втората, допълнителна част на маршрута е още около 5 км и представлява допълнително качване от Чуйпетльово до меча чешма по черен път и след това спускане по някаква пряка туристическа пътека, която не съм пробвал - като гледам как върви по картата, най-вероятно голяма част от нея е черен път. Тази допълнителна "врътка" може да си я спестят тези, които са се поуморили от основния маршрут, има и симпатична кръчмица, в която да изчакат останалите. :liplick:
С оглед на дъждовете през изминалата седмица, възможно е на места да има кал, възможно е и да няма - зависи колко е валяло от онази страна на Витоша.
Ако съм с моята кола, мога да взема още 2-3 души, ама приемам с удоволствие и да се возя с някого, щото малко ме мързи да слагам багажниците - и без туй трябва да стягам по колелото разни неща. Но както дойде, първо да видим налице ли са желаещи. :D
Очаква се карането да приключи до 16-17 ч. Избрал съм по-късен час, за да може да се наспим и да се затопли времето. Излишно е да казвам, че каските са задължителни. ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: Неделя, 30 март - Чуйпетльво-Ярлово

Мнениеот Admin » Съб Мар 29, 2014 2:14 pm

Уредих се аз с транспорта. :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Vorac » Сря Апр 02, 2014 12:50 pm

Тази неделя засякохме двама на заслон Смильо. Ние също бяхме двама - Specialized Demo и Ferrini R3.

Да не би да сме се видели случайно?
Vorac

Рейтинг: 1513

Мнениеот subritual » Сря Апр 02, 2014 2:51 pm

Аз бях с китка зюмбюли на лявото си ухо ;)
Аватар
subritual

Мнениеот RastaWarrioR » Чет Апр 03, 2014 7:58 am

Vorac написа:Тази неделя засякохме двама на заслон Смильо. Ние също бяхме двама - Specialized Demo и Ferrini R3.

Да не би да сме се видели случайно?

Па ти що дирил с това Demo точно там?
Изображение
Аватар
RastaWarrioR

Назад към Индивидуални карания