Преди няколко дни минах пеша пътеката от Карлово до х. Васил Левски и в мен се породи неистово желание да я пусна с байка. Да, ще има на места бутане, но видях много разнообразни и интересни участъци покрай реката.
Не съм организирал карания в региона досега и ми е трудно да намеря най-добрия вариант за качването. Първия вариант според мен е: оставям колата в Сопот и взимам лифта. Нямам идея тоя лифт последно до междинна ли кара само, изобщо отворен ли е през пролетта? Та, оттам през х. Добрила до х. Васил Левски и надолу. Оттук следва въпроса какво представлява участъка Добрила - Левски? Караем ли е, ориентировъчно време за не много напреднали?
Друг вариант, който си мисля е, да хванем някакъв транспорт от Карлово до Троян примерно, който да ни остави на Беклемето и от там към Добрила. Сега следва въпроса Беклемето - Добрила? Може ли от Беклемето до Карлово да се направи за 1 ден? Караемо ли е изобщо? Ако се намери един altitude chart за участъка ще е супер

Като цяло всички съвети и препоръки ще са ми от полза. Мислех да го направя края на Април или Май, но ако се окаже че трябва максимално дълъг ден ще го оставя за по-натам.
И да не забравя, ако някой има интерес, може да се присъедини!