Планът е:
- среща в 8:30 ч пред нас, товарене на автомобила (който не знае къде е пред нас, да ми пише на ЛС или да се обади на тел.0887321695, Любо)
- среща между 10 и 10:30 ч в с. Бакьово с други автомобили (цяло чудо ще е в делничен ден, ама знае ли човек). Мястото за среща е при паметника над селото - караме по пътя от Батулия към Огоя и Ябланица, подминаваме с. Бакьово и на няколкостотин метра след отбивката за него, при един десен завой има отляво паметник и паркоместа.
- каране по следния маршрут с някои неизвестни моменти - по асфалта до с. Огоя, там ще направим 1-2 бързи качвания по един и същи черен път, за да спуснем 1-2 кратки пътеки, след което за трети път ще се качим по въпросния път (съжалявам, досадно е, ама друг няма, приемете го като несъстезателно ендуро

- общата дължина на карането вероятно ще е около 30 км, не съм го смятал, предполага се да приключим докъм 15-16 ч.
Засега сме сигурни аз и брат ми, има място за още двама човека с колела. Желателно е, ако има хора, които ще идват с друг автомобил/транспорт, да го напишат тук, за да знаем и да се чакаме в Бакьово. Ако никой не е писал или не се е обадил, няма да висим излишно там и тръгваме, когато се разтоварим.
Пътеките, по които ще караме, са със средна или висока степен на трудност (Т3 и Т4), пътищата са лесни. Карането няма да е по-трудно от повечето витошки маршрути.