Локорско, 31.03.2016

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Локорско, 31.03.2016

Мнениеот Admin » Сря Мар 30, 2016 8:48 am

Утре следобед мисля да завъртя набързо дългата пътека над Локорско. Ще съм с ХС велосипед и ще карам изпитателните отсечки там, което значи, че при изкачването ще мога да изчаквам само в точката между двете отсечки, на спускането от един момент надолу също ще трябва да карам, без да спирам. Ако има хора, на които тези странности не им пречат, добре са дошли! :)
Мога да взема 1-2 човека от центъра, мисля да тръгна около 14:00 ч, респективно 14:30 да съм в Локорско и да започна карането.
Желаещите да се возят при мен да ме търсят направо по телефона (0887 321695, Любо), а тези, които решат да дойдат в Локорско, да пишат тук, за да знаем кого чакаме. :beer:
Карането е с дължина 12 км, не повече от час и половина, максимум два с почивки и размотаване.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: Локорско, 31.03.2016

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Сря Мар 30, 2016 8:57 am

Admin написа:Утре следобед мисля да завъртя набързо дългата пътека над Локорско. Ще съм с ХС велосипед и ще карам изпитателните отсечки там, което значи, че при изкачването ще мога да изчаквам само в точката между двете отсечки, на спускането от един момент надолу също ще трябва да карам, без да спирам. Ако има хора, на които тези странности не им пречат, добре са дошли! :)
Мога да взема 1-2 човека от центъра, мисля да тръгна около 13:00 ч, респективно 13:30 да съм в Локорско и да започна карането.
Желаещите да се возят при мен да ме търсят направо по телефона (0887 321695, Любо), а тези, които решат да дойдат в Локорско, да пишат тук, за да знаем кого чакаме. :beer:
Карането е с дължина 12 км, не повече от час и половина, максимум два с почивки и размотаване.

Има идея да караме цял ден с един колега.
Ще се видим най-вероятно!
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Re: Локорско, 31.03.2016

Мнениеот Admin » Сря Мар 30, 2016 10:20 am

Опа, промяна в плановете... тръгването от София ще е по-скоро към 14:00 ч, респектвино 14:30 в Локорско. Съжалявам за промяната, но изникна ангажимент. Ще редактирам часовете в началното мнение, за да не се обърка някой.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към Индивидуални карания