За заклетите почитатели на хардкор изпълненията в Рила - утрешното каране няма да е такова!
Напротив, става дума за типично ХС каране с много изкачвания и спускания в района на Паничище, хижа Ловна, хижа Вада и части от Лакатишка Рила. Дължината ще е около 30 км, денивелация не съм смятал, но сигурно ще се съберат поне 700-800 м. При желание и наличие на сили можем да добавим още 7-8 км, но това ще го решим на място. Като цяло ще караме доста по черни пътища, но ще има и поне една технична горска пътека (през хижа Ловна).
Аз ще съм с един чужденец - Джери - някои го познават. Ще тръгнем от София около 8 ч, а началната точка на карането ще е или Зелени преслап или хижа Пионерска - зависи къде решим да оставим колата. По-вероятно е при Зелени преслап. Предполагам, че началото на карането ще е около 10:00 ч, тъй като най-вероятно ще сме на мястото в 9:30.
Ако някой желае да дойде, трябва да си намери транспорт и е най-добре да ми се обади на телефон 0887 321695, за да знаем кого чакаме, тъй като едва ли ще вляза тази вечер отново във форума.