манджа написа: там сме
Да споделя няколко думи след днескашното неделно каране.
Еми събрахме се наистина голяма група като имаше и мъже от шосейния отбор на Несебър като единия,а именно Мартин Грашев(всички знаете сигурно кой е той) също дойде да покара с нас.
Та той искаше все да караме бързо и някои оставаха още в началото и направихме отново грешката да излезем извън Тюлбето в това много лошо време с много силен вятър и на път за Енина така и задуха,че едвам не ни върна обратно в Казанлък.
Там обаче едното момче скъса верига,а друго спука гума,а останалите вече повече им се прибираше и се върнаха по асфалта към Казанлък заедно с тези,които имаха технически дефекти.
Аз,Мартин и Момчил останахме само - качихме малко към Бедек и после се върнахме към Тюлбето.Там покарахме още малко и се прибрахме.
Като цяло да кажа,че става много неорганизирано каране поради няколко причини:
голяма група от различни карачи и най-вече силни характери и всеки иска неговото и караме не по предварителен зададен маршрут,а ту-оттук,ту-оттам.
Аз също дърпам към моята страна - хем да покажа какво знам на момчетата от шосейното колоездене,защото тук все пак са на моя теритирия,хем да караме всички пътеки за един ден и т.н.А това няма как да стане.
Следващият път ще остави останалите да водят,а аз само да следвам и където караме-там.
И се извинявам на Манджа най-вече,защото по тези баири с твоята само една плоча не става,а другите не искаха към Язовира,където е по-равно.Следващият път ти водиш,стига да не е карането с малките,че те няма да те оставят.
И до нови срещи!