vlassadar написа:.......
Как се обличате за въртене, това ми е най-неприятния проблем, заради който почти не въртя зимата, а предимно гледам да спускам. Обикновено ми става горещо отвътре и студено по откритите части - едновременно. Смятайте и наличието на вятър - той ми разказва играта зимата (пътя към Черни в.) Постоянно се налага сваляне и обличане на дрехи, ленти, ципове се отварят/затварят - манджа. Ветроустойчивите дрехи задържат потта, но пък спират вятъра...
codename47 написа:...... На мен проблем ми е че докато въртя нагоре и стъпалата ми замръзват и трябва да тичам или ходя за да се стоплят. Не знам това дали е от седлката която ми спира кръвта към краката или от някой нерв на кръста
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
colson написа: Е, все пак срещнах един достоен С.К.А.кауец.
colson написа:До Момина скала - сняг, слънце.. а бе, рай!
За капак на целия кеф нямаше ни хора, ни коли... Е, все пак срещнах един достоен С.К.А.кауец.![]()
А и си намерих изгубеното елече! Браво на тия от ресторантчето, че са го прибрали1
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта