Ако все пак се засечем, ще се радвам.

Боян Бановски написа:Имаше и други следи от гуми. По централ алея и по пътя става и нагоре и надолу, по пътеката на Черни връх надолу става........... за човки.
spirov92 написа:Някой навит за едно нощно до Момина Скала? Според мен би трябвало да е утъпкано. Чакам поне 1 човек да се навие, че не ми се кара сам
spirov92 написа:Някой навит за едно нощно до Момина Скала? Според мен би трябвало да е утъпкано. Чакам поне 1 човек да се навие, че не ми се кара сам
spirov92 написа:ОК, 20:00 ако искаш да се чакаме в Хладилника...
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа:Утре (12.03.2011г.) мисля да направя една обиколка около с.Герман и по точно маршрута от минагодишния Цър-Пър TeamBuilding.
viewtopic.php?f=48&t=79188&hilit=%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B3
Мисля да потегля от кв.Борово към 10:00ч., което значи да съм в центъра на селото около 11:00-11:30ч. Ако има желаещи да ме придружат, да пишат тук или на ЛС. Темпото ще е лежерно.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа:Ако искаш да се разберем 11:30 на плащада на селото да се чакаме. Ето ти и моя телефон 0877108869-Теодор
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта