А днес набарах промоция на коняк и съм взел 5 шишета за из път..
 А днес набарах промоция на коняк и съм взел 5 шишета за из път..  Нема да се мре от измръзване..
  Нема да се мре от измръзване.. 
 А днес набарах промоция на коняк и съм взел 5 шишета за из път..
 А днес набарах промоция на коняк и съм взел 5 шишета за из път..  Нема да се мре от измръзване..
  Нема да се мре от измръзване.. 

.
 . .
 .

... но да караш нагоре и то през зимата си е мъчение
... но да караш нагоре и то през зимата си е мъчение 

Vinbg написа:По принцип не карам нагоре - нагоре се возя... но да караш нагоре и то през зимата си е мъчение

използвайте тялото си по предназначение
  използвайте тялото си по предназначение  то може доста стига да му дадете шанс да се развива.
 то може доста стига да му дадете шанс да се развива.

RastaWarrioR написа:Утре неделя, някой за Плана планина ?

малцина са можещите.
  малцина са можещите.  

Rayko написа:Обиколката не стана, отказахме се още на пътеката към Кладница. Не е невъзможно да се кара, но скоростта е малко по-висока от пешеходната. Много сняг има и не беше замръзнал.
 а за мен невъзможно
   а за мен невъзможно  

Някой да предложи маршрутче за 2 -3 часа с връщането като тръгването е от Борово
  Някой да предложи маршрутче за 2 -3 часа с връщането като тръгването е от Борово

. Върти ми се в главата една ловна хижа през германския манастир и пускане по веселата пътечка към панчарево...
 . Върти ми се в главата една ловна хижа през германския манастир и пускане по веселата пътечка към панчарево...GRUEL написа:В неделя мисля да изкарам колелото от мазето, да видя дали съм забравил как се караше за 1 зима. Върти ми се в главата една ловна хижа през германския манастир и пускане по веселата пътечка към панчарево...

AntonZlatkov написа:Някой да има информация къде е достатъчно сухо и е караемо в околностите ?

Yeti написа:Пътя до Германския манастаир е идеално сух, над манастира до края на асфалта тук-там мокро, а на по-сенчестите и усойните места отъпкан сняг, но абсолютно караемо. От края на алеята обаче, където започва черния път - около 30 см кишав, неотъпкан сняг - поне за мен беше абсолютно некараем. Информацията е от неделя следобяд.

Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта