RastaWarrioR написа:От къде ще тръгваш ?
Ще ти правя компания

stilo написа:на кръговото са сложили светофар?

AntonZlatkov написа:Някой да има информация къде е достатъчно сухо и е караемо в околностите ?

?  Разбрах, че шосето до Златните е сухо и в понеделник, вторник, сряда и четвъртък ще го катеря в някой от дните а през останалите ще посетя Плана планина, днес бях там и имаше доста караеми места т.е. сухи.
  ?  Разбрах, че шосето до Златните е сухо и в понеделник, вторник, сряда и четвъртък ще го катеря в някой от дните а през останалите ще посетя Плана планина, днес бях там и имаше доста караеми места т.е. сухи. като ако някъде не става за каране тръгвам по обратния път.
 като ако някъде не става за каране тръгвам по обратния път.

няма такъв зор по тез павета на горе. Днес беше кръщенето на Спринта. Доволен съм
 няма такъв зор по тез павета на горе. Днес беше кръщенето на Спринта. Доволен съм 

papi007 написа:За 20-и Април планирам най-накрая да стигна до Свищов с MTB-то със сликове през стария ботевградски път , след това връщане (най вероятно 2 дневно с преспиване нейде по пътя при свършване на силите или влак/рейс) :
Отиване:
http://www.bikemap.net/route/1485328?133302621256098
Връщане:
http://www.bikemap.net/route/1485340?13 ... m=9&type=2
Ако има някой за част от маршрута или целия такъв, ще се радвам да сподели
Също така в началото на април сигурно ще си правя и други 100 километрови кръгчета, че да влизам във форрма , така че който желае ще е добре дошъл.
Best wishes, papi007

).
 ).  

RastaWarrioR написа:Някой за разузнаване на Витоша? Разбрах, че шосето до Златните е сухо и в понеделник, вторник, сряда и четвъртък ще го катеря в някой от дните а през останалите ще посетя Плана планина, днес бях там и имаше доста караеми места т.е. сухи.
Ако на някой му се ходи да пише.
Мисля да е каране а не разходкакато ако някъде не става за каране тръгвам по обратния път.

Snuupy93 написа:RastaWarrioR написа:Някой за разузнаване на Витоша? Разбрах, че шосето до Златните е сухо и в понеделник, вторник, сряда и четвъртък ще го катеря в някой от дните а през останалите ще посетя Плана планина, днес бях там и имаше доста караеми места т.е. сухи.
Ако на някой му се ходи да пише.
Мисля да е каране а не разходкакато ако някъде не става за каране тръгвам по обратния път.
Аз съм навит за петък/събота. Утре го дават яко да вали, другите дни с "леки" превалявания...
Тамън сложих нови гуми Schwalbe Albert 2.25 и 2.1

сега вече знам какво има там
 сега вече знам какво има там   .
. да ми кажеш, засече ли асфалтов път преди Ярлово или и там е така.
 да ми кажеш, засече ли асфалтов път преди Ярлово или и там е така.

Сериозно - асфалта почва след стопанските сгради. Явно в самото село са последните места такава настилка , защото другия ми известен път е този от обиколката, или катеренето на черни връх от към оназ му страна. Моя приятел ми е разправял за дядо му и той как с лифта , през Черни връх та у селото, ииии за това съм решил да го повтарям. Отделно че един път се затрих доста приятно (завих на ляво вместо на дясно) и хванах явно част от този маршрут покрай който строяха може би мандра. Не ми се стори никак лош , та за това съм му хвърлил око за цялостно минаване.
 Сериозно - асфалта почва след стопанските сгради. Явно в самото село са последните места такава настилка , защото другия ми известен път е този от обиколката, или катеренето на черни връх от към оназ му страна. Моя приятел ми е разправял за дядо му и той как с лифта , през Черни връх та у селото, ииии за това съм решил да го повтарям. Отделно че един път се затрих доста приятно (завих на ляво вместо на дясно) и хванах явно част от този маршрут покрай който строяха може би мандра. Не ми се стори никак лош , та за това съм му хвърлил око за цялостно минаване.

Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта