RastaWarrioR написа:А каква е тази Кимба ? Къде е и какво има там ?
RastaWarrioR написа:А каква е тази Кимба ? Къде е и какво има там ?
xcrider написа:Пичове пътеката до момина скала от княжево кална ли е снежна ли е , как е? Мисля днес да врътна едно догоре и евентуално след това пускане към копитото и "палавата". Това разбира се ако не е разкаляно всичко.![]()
Съжалявам, че правя.
eMcKu написа:Има ли навити за каране на фарове днес към Златните или нещо по обиколната ? Тръгване към 19.30 - 20.00 часа ? Карането да е в рамките на 2 часа.
Vimpel написа:За днес по обед има ли някой навит за кратко XC каране- например над Панчарево?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
eMcKu написа:Днес беше трагедия към Златните. Реката прелива и тече през пътеката, като я изкопава. Иначе кал има в големи количества и се направих на свинче
xcrider написа: . . . това го има на 2-3 места по пътеката . . .
алеята към момина скала е пък в още по лошо състояние, там има около половин метрови пропадания където е текла реката и е доста тегаво за минаване
xcrider написа:днес направихме 2 спускания
1вото беше от разклона за "лалето" до симеоново през "кимбата" - често има места с кал, но не е проблем
2рото беше от голи връх до драгалевци - 1вия км от пътеката беше с много сняг и беше неприятно , след това още известно време беше пък кално и мокро. Чак малко преди бай кръстьо е сухо.
за пътеката ,която заобикаля лалето и стига под него, не мога да кажа нищо, но съм почти сигурен, че положението ще е като под голи връх - снежно , кално и неприятно.
cladonian написа:xcrider написа:днес направихме 2 спускания
1вото беше от разклона за "лалето" до симеоново през "кимбата" - често има места с кал, но не е проблем
2рото беше от голи връх до драгалевци - 1вия км от пътеката беше с много сняг и беше неприятно , след това още известно време беше пък кално и мокро. Чак малко преди бай кръстьо е сухо.
за пътеката ,която заобикаля лалето и стига под него, не мога да кажа нищо, но съм почти сигурен, че положението ще е като под голи връх - снежно , кално и неприятно.
И аз се спуснах от разклона за Лалето до междина и от там хванах пътя за Бистрица. Съвсем малко кал. Утре може да пробвам и Лалето да спусна, имаше петна сняг а тревата и почвата са много наквасени, като блато е и ще видим утре в движение. Единственото кофти е рейса 66 пътувах като сардина имаше много парапланеристи и колоездачи. Много ми странно защо не пуснат повече рейсове? Все пак ще спечелят пари от цялата работа.
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта