d.pavlovq написа:Някой за каране в района на Лозен/Лозенската планина за утре ?
hyankov написа:Някой иска ли да се качим с Драгалевския лифт до Алеко и от там да се спуснем? Аз мисля да жаля вилката (и костите си), за това няма да се спускам с прекалено висока скорост.
dobermann написа:hyankov написа:Някой иска ли да се качим с Драгалевския лифт до Алеко и от там да се спуснем? Аз мисля да жаля вилката (и костите си), за това няма да се спускам с прекалено висока скорост.
Работи ли избощо някакъв лифт на Витоша?
Боян Бановски написа:Утре, събота сутрин, нагоре към Тихия кът.Евентуално до Дедрариума, раздвижващо. 06.20 на Била България.
Zuk написа:Боян Бановски написа:Утре, събота сутрин, нагоре към Тихия кът.Евентуално до Дедрариума, раздвижващо. 06.20 на Била България.
Нямаше никой на Била в 6:20. Качих се по асвалта до Тихия кът за един час. Дъждец взе да ръси, но приятно, леко. Продължих и нагоре, до х.Белите брези и от там обратно.
Другия път ще пиша предварително в темата, за да се организираме.
AntonZlatkov написа:В неделя мисля към 9 - 10 часа да тръгна от Студентски към Бояна и от там до Момина скала, след което надолу до х.Есперанто, Камен Дел до Драгалевския манастир и обратно в Студентски град. Ако на някого му се кара лекичко (не съм карал отдавна) да пише
RastaWarrioR написа:AntonZlatkov написа:В неделя мисля към 9 - 10 часа да тръгна от Студентски към Бояна и от там до Момина скала, след което надолу до х.Есперанто, Камен Дел до Драгалевския манастир и обратно в Студентски град. Ако на някого му се кара лекичко (не съм карал отдавна) да пише
Трябва да споменеш, че по маршрута има известна доза бутинг и шерпинг
NURBOS написа:Тръгвам от Младост към Локорскo. Имам 1 свободно място.
0897839385
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта